'Yolunuz açık olsun hocam'

YAŞAM 25.06.2021 - 14:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2339+ kez okundu.
 

'Yolunuz açık olsun hocam'

"Son yayınlanan ilçe müftüleri kararnamesi ile İstanbul Başakşehir İlçe Müftülüğü’ne atanan Abdurrahman Şenoğlu için müftülük tarafından veda programı düzenlendi"
İlçe Müftüsü olarak Gerede'de görev yapan Abdurrahman Şenoğlu İstanbul'a tayin oldu. 2015 yılından bu yana Gerede İlçe Müftülüğü görevini yürüten Abdurrahman Şenoğlu'nun tayini sonrası, diyanet personelince veda programı düzenlendi. Son yayınlanan ilçe müftüleri kararnamesi ile İstanbul Başakşehir İlçe Müftülüğü’ne atanan Abdurrahman Şenoğlu için müftülük tarafından veda programı düzenlendi. Programa Kaymakam Cengiz Ayhan, Belediye Başkanı Mustafa Allar, çevre ilçe müftüleri, STK başkan ve yöneticileri, daire amirleri, Müftülük personeli, muhtarlar, emekli ve çalışan din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, siyasi parti başkan ve yöneticileri, il genel meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Yemek sonrası Hacı Emin Efendi Camii İmam Hatibi Coşkun Kısaoğlu’nun sunumuyla başlayan veda programında Kuran tilavetinin ardından açılış konuşmasını Müftülük Şefi Salih Dursun yaptı. Hazırlanan slayt gösterisinden sonra konuşmalara geçildi. Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mutlu Yıldız birer konuşma yaptı. Veda gecesinde söz alan Müftü Abdurrahman Şenoğlu, ​din görevlileri olarak en asli ve en ulvi görevleri arasında insanların gönüllerini, akıllarını, vicdanlarını mamur hale getirmek olduğunu anlattı. Müftü Şenoğlu; "Bu bilinç ve şuurla çıktığımız bu yolda Cenab-ı Hakk’ın hoşnutluğunu kazanmak için çocuklarla, gençlerle, yetişkinlerle ilgilenerek, her kesime ulaşmak için yoğun gayret ve çaba gösterdik," şeklinde konuştu. Geredemize özgü olarak kalemine aldığı şiirini okuyan Şenoğlu, bu kutlu yolculuklarında kendilerine verdikleri büyük desteklerden dolayı Geredeli hayırseverlere de ayrı ayrı teşekkür etti. Zaman zaman hüzünlerle gark olan veda programı hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.
"Son yayınlanan ilçe müftüleri kararnamesi ile İstanbul Başakşehir İlçe Müftülüğü’ne atanan Abdurrahman Şenoğlu için müftülük tarafından veda programı düzenlendi"

İlçe Müftüsü olarak Gerede'de görev yapan Abdurrahman Şenoğlu İstanbul'a tayin oldu. 2015 yılından bu yana Gerede İlçe Müftülüğü görevini yürüten Abdurrahman Şenoğlu'nun tayini sonrası, diyanet personelince veda programı düzenlendi.

Son yayınlanan ilçe müftüleri kararnamesi ile İstanbul Başakşehir İlçe Müftülüğü’ne atanan Abdurrahman Şenoğlu için müftülük tarafından veda programı düzenlendi. Programa Kaymakam Cengiz Ayhan, Belediye Başkanı Mustafa Allar, çevre ilçe müftüleri, STK başkan ve yöneticileri, daire amirleri, Müftülük personeli, muhtarlar, emekli ve çalışan din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, siyasi parti başkan ve yöneticileri, il genel meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Yemek sonrası Hacı Emin Efendi Camii İmam Hatibi Coşkun Kısaoğlu’nun sunumuyla başlayan veda programında Kuran tilavetinin ardından açılış konuşmasını Müftülük Şefi Salih Dursun yaptı. Hazırlanan slayt gösterisinden sonra konuşmalara geçildi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mutlu Yıldız birer konuşma yaptı.

Veda gecesinde söz alan Müftü Abdurrahman Şenoğlu, ​din görevlileri olarak en asli ve en ulvi görevleri arasında insanların gönüllerini, akıllarını, vicdanlarını mamur hale getirmek olduğunu anlattı.

Müftü Şenoğlu; "Bu bilinç ve şuurla çıktığımız bu yolda Cenab-ı Hakk’ın hoşnutluğunu kazanmak için çocuklarla, gençlerle, yetişkinlerle ilgilenerek, her kesime ulaşmak için yoğun gayret ve çaba gösterdik," şeklinde konuştu.

Geredemize özgü olarak kalemine aldığı şiirini okuyan Şenoğlu, bu kutlu yolculuklarında kendilerine verdikleri büyük desteklerden dolayı Geredeli hayırseverlere de ayrı ayrı teşekkür etti. Zaman zaman hüzünlerle gark olan veda programı hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.