Yeni başkan Esen oldu!

SPOR 30.03.2021 - 10:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2246+ kez okundu.
 

Yeni başkan Esen oldu!

"Çiçeği burnunda yeni başkan Esen, yönetim kurulu ile birlikte 5 branşı olan Geredespor’u daha iyi noktalara taşımak için var gücüyle çalışacaklarını belirtti."
Geredespor Kulübü’nün 32. Olağan Kongresi Belediye Meclis Toplantı Salonunda yoğun katılım ile yapıldı. Kongrede Geredespor’un yeni başkanı tek aday ve tek liste ile çıkan Bahri Esen oldu. Çiçeği burnunda yeni başkan Esen, bu işin ekip işi olduğunu ve yönetim kurulu ile birlikte 5 branşı olan Geredespor’u daha iyi noktalara taşımak için var gücüyle çalışacaklarını belirterek, yeni yönetim kurulunun görev dağılımının ise önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtti. Cuma günü yapılan kongrede Geredespor Başkanı Bahri Esen aday olduğu kongrede tek liste ile Geredespor Kulübü’nün yeni başkanı oldu. Geredespor Kulübü’nün 32. olağan kongresine Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, görevi devir eden Geredespor eski Başkanı İsmail Çetin ve eski ile yeni yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Kongrede kulübü değerlendiren konuşmalar yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve görevi devir eden Geredespor eski Başkanı İsmail Çetin yeni başkanın her zaman destekçisi olduklarını belirterek teşekkür ettiler. Kongre sonunda Allar ve Çetin’e, yeni Başkan Esen tarafından plaket takdim edildi. Seçim sonrası açıkalama yapan yeni başkan Bahri Esen, başarısız olmak için hiçbir bahaneleri olmadığını vurgulayarak; "Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim," dedi. Yeni Başkan Esen, şunları anlattı; “32. Genel Kurulumuzun memleketimize, Geredespor’umuza ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum. Geredespor denince akla ilk gelen isim merhum Yunus Çufa amcamız ve kısa süre önce kaybettiğimiz Selami Öztürk kardeşime Allah’tan rahmetler diliyorum. Ben öncelikle Geredespor’umuzun her daim yanında olan, her türlü desteği sağlayan, stadımızı ve tesisimizi ilçemize kazandıranlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok sevdiğim Geredespor’umuza bir dönem yöneticilik ile başladım, şimdide Allah kulüp başkanlığı yapmayı nasip etti. İnşallah Rabbim Geredespor’u hak ettiği yere önce Bal sonra 3. Lige çıkmayı bu kadro ile nasip eder. Bunu canı gönülden istiyor ve inanıyorum. Çünkü başarısız olmak için hiçbir bahanemiz yok, Geredespor’umuza destek veren başkanlık yapmış tecrübeli bir belediye başkanımız, stadımız, tesisimiz, yönetimimiz ve başarıyı hak eden Geredemiz var. Geredespor’a emeği geçenlere teşekkür eder, kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim”
"Çiçeği burnunda yeni başkan Esen, yönetim kurulu ile birlikte 5 branşı olan Geredespor’u daha iyi noktalara taşımak için var gücüyle çalışacaklarını belirtti."

Geredespor Kulübü’nün 32. Olağan Kongresi Belediye Meclis Toplantı Salonunda yoğun katılım ile yapıldı. Kongrede Geredespor’un yeni başkanı tek aday ve tek liste ile çıkan Bahri Esen oldu.

Çiçeği burnunda yeni başkan Esen, bu işin ekip işi olduğunu ve yönetim kurulu ile birlikte 5 branşı olan Geredespor’u daha iyi noktalara taşımak için var gücüyle çalışacaklarını belirterek, yeni yönetim kurulunun görev dağılımının ise önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtti.

Cuma günü yapılan kongrede Geredespor Başkanı Bahri Esen aday olduğu kongrede tek liste ile Geredespor Kulübü’nün yeni başkanı oldu. Geredespor Kulübü’nün 32. olağan kongresine Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, görevi devir eden Geredespor eski Başkanı İsmail Çetin ve eski ile yeni yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Kongrede kulübü değerlendiren konuşmalar yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve görevi devir eden Geredespor eski Başkanı İsmail Çetin yeni başkanın her zaman destekçisi olduklarını belirterek teşekkür ettiler. Kongre sonunda Allar ve Çetin’e, yeni Başkan Esen tarafından plaket takdim edildi.

Seçim sonrası açıkalama yapan yeni başkan Bahri Esen, başarısız olmak için hiçbir bahaneleri olmadığını vurgulayarak; "Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim," dedi.

Yeni Başkan Esen, şunları anlattı; “32. Genel Kurulumuzun memleketimize, Geredespor’umuza ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum. Geredespor denince akla ilk gelen isim merhum Yunus Çufa amcamız ve kısa süre önce kaybettiğimiz Selami Öztürk kardeşime Allah’tan rahmetler diliyorum. Ben öncelikle Geredespor’umuzun her daim yanında olan, her türlü desteği sağlayan, stadımızı ve tesisimizi ilçemize kazandıranlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok sevdiğim Geredespor’umuza bir dönem yöneticilik ile başladım, şimdide Allah kulüp başkanlığı yapmayı nasip etti. İnşallah Rabbim Geredespor’u hak ettiği yere önce Bal sonra 3. Lige çıkmayı bu kadro ile nasip eder. Bunu canı gönülden istiyor ve inanıyorum. Çünkü başarısız olmak için hiçbir bahanemiz yok, Geredespor’umuza destek veren başkanlık yapmış tecrübeli bir belediye başkanımız, stadımız, tesisimiz, yönetimimiz ve başarıyı hak eden Geredemiz var. Geredespor’a emeği geçenlere teşekkür eder, kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.