Yangın nöbetçilerine ziyaret

YAŞAM 08.06.2021 - 10:54, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2512+ kez okundu.
 

Yangın nöbetçilerine ziyaret

"Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ziyaret sonrası teşekkür ederek görevi başında bulunan tüm personeline teşekkür etti."
Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanan Halis Belen, yangın sezonunun başladığını belirterek nöbet tutan Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerini yerinde denetleyerek, yangınsız bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu. Gerede Orman İşletme Müdürlüğü yangın nöbetçilerine olası bir yangında yapılacaklar ile ilgili kısa bilgiler de veren Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, denetimlerin ardından Gerede OİM’yide ziyaret etti. Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ziyaret sonrası teşekkür ederek görevi başında bulunan tüm personeline teşekkür etti.
"Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ziyaret sonrası teşekkür ederek görevi başında bulunan tüm personeline teşekkür etti."

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanan Halis Belen, yangın sezonunun başladığını belirterek nöbet tutan Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerini yerinde denetleyerek, yangınsız bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.

Gerede Orman İşletme Müdürlüğü yangın nöbetçilerine olası bir yangında yapılacaklar ile ilgili kısa bilgiler de veren Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, denetimlerin ardından Gerede OİM’yide ziyaret etti. Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ziyaret sonrası teşekkür ederek görevi başında bulunan tüm personeline teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.