Vatandaşların hizmetine sunuldu

GÜNDEM 19.10.2021 - 14:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 7850+ kez okundu.
 

Vatandaşların hizmetine sunuldu

"Gerede Belediyesi, 1 adet Greyder ve 1 adet Paletli Buldozeri daha araç filosuna ekledi."
Gerede Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkını genişletmeye devam ediyor. Belediye, aldığı 1 adet Greyder ve 1 adet Paletli Buldozeri araç filosuna ekledi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatı ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucu; Belediye araç filosuna Greyder ve Paletli Buldozer kazandırıldı. Araç filosuna kazandırılan Greyder ve Paletli Buldozer gelir gelmez Gerede’li vatandaşların hizmetine sunuldu. Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Belediyemizin işlerinin hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için araç parkurumuzu elimizden geldiği kadar güçlendirmemiz gerekiyor. Şükürler olsun ki bugüne kadar birçoğu hibe yoluyla Belediyemize birçok araç kazandırdık. Bu araçları da kendi bütçemizle aldık. Ekonomik ömrünü tamamlamış, belediyeye zarar ettiren araçları ise ihale ile satışa sunarak devre dışı bırakıyoruz. Belediye hizmetlerinin verimli ve hızlı olması için Araç parkurumuzu yenilemeye devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
"Gerede Belediyesi, 1 adet Greyder ve 1 adet Paletli Buldozeri daha araç filosuna ekledi."

Gerede Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkını genişletmeye devam ediyor. Belediye, aldığı 1 adet Greyder ve 1 adet Paletli Buldozeri araç filosuna ekledi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatı ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucu; Belediye araç filosuna Greyder ve Paletli Buldozer kazandırıldı. Araç filosuna kazandırılan Greyder ve Paletli Buldozer gelir gelmez Gerede’li vatandaşların hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Belediyemizin işlerinin hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için araç parkurumuzu elimizden geldiği kadar güçlendirmemiz gerekiyor. Şükürler olsun ki bugüne kadar birçoğu hibe yoluyla Belediyemize birçok araç kazandırdık. Bu araçları da kendi bütçemizle aldık. Ekonomik ömrünü tamamlamış, belediyeye zarar ettiren araçları ise ihale ile satışa sunarak devre dışı bırakıyoruz. Belediye hizmetlerinin verimli ve hızlı olması için Araç parkurumuzu yenilemeye devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.