Süre ne kadar uzatıldı?

EKONOMİ 25.06.2021 - 14:21, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2973+ kez okundu.
 

Süre ne kadar uzatıldı?

"Ticaret Bakanı Muş, Twitter'daki hesabından, başvurusu sona eren hibe desteğine ilişkin açıklamada bulundu."
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin liralık hibe desteğinin son başvuru tarihini 1 Temmuz'a kadar uzattık" dedi. Ticaret Bakanı Muş, Twitter'daki hesabından, koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere verilecek, başvurusu önceki gün sona eren hibe desteğine ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Muş, açıklamasında; "Bakanlığımızca esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin TL'lik hibe desteğinin son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 23:59’a kadar uzattık" ifadelerine yer verdi.
"Ticaret Bakanı Muş, Twitter'daki hesabından, başvurusu sona eren hibe desteğine ilişkin açıklamada bulundu."

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin liralık hibe desteğinin son başvuru tarihini 1 Temmuz'a kadar uzattık" dedi.

Ticaret Bakanı Muş, Twitter'daki hesabından, koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere verilecek, başvurusu önceki gün sona eren hibe desteğine ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Muş, açıklamasında; "Bakanlığımızca esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin TL'lik hibe desteğinin son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 23:59’a kadar uzattık" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.