Sıcak sıcak..

YAŞAM 06.09.2021 - 15:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2920+ kez okundu.
 

Sıcak sıcak..

"Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar’la birlikte incelemelerde bulunan Başkan Allar, “Tüm halkımıza panayırın hayırlı güzel geçmesini ve esnaflara da hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi."
Tarihi asırlar öncesine dayanan Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı’nın başlamasına sayılı günler kala panayır alanına sıcak asfalt atıldı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla panayır alanına sıcak asfalt kaplama işi başlatıldı. Yaklaşık 700 ton sıcak asfalt ve 900 ton pmt kullanılan panayır alanı çoğu vatandaş tarafından takdirle karşılandı. Asfalt çalışması ile ilgili değerlendirmede bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, panayırın güzel geçmesini dileyerek; "Esnaflara da bereketli kazançlar diliyorum," dedi. Başkan Allar, açıklamasında; “Panayırlarımız Türkiye çapında sosyo-ekonomik olarak büyük bir hacme sahip. Geçtiğimiz yıllarda panayır alanımızın bir kısmını asfaltlamıştık, bu sene de asfalt çalışmalarımız devam etti. Artık halkımız panayır alanına giderken ve panayır alanından dönerken toz toprak yüzünden mağdur olmayacak. Diğer yandan esnaflarımızın dükkanlarının da yapımı tamamlandı. Dükkan sahipleri gönül rahatlığıyla gelip mallarını pazarlayabilir” diye konuştu. Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar’la birlikte incelemelerde bulunan Başkan Allar, “Tüm halkımıza panayırın hayırlı güzel geçmesini ve esnaflara da hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi.
"Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar’la birlikte incelemelerde bulunan Başkan Allar, “Tüm halkımıza panayırın hayırlı güzel geçmesini ve esnaflara da hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi."

Tarihi asırlar öncesine dayanan Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı’nın başlamasına sayılı günler kala panayır alanına sıcak asfalt atıldı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla panayır alanına sıcak asfalt kaplama işi başlatıldı. Yaklaşık 700 ton sıcak asfalt ve 900 ton pmt kullanılan panayır alanı çoğu vatandaş tarafından takdirle karşılandı.

Asfalt çalışması ile ilgili değerlendirmede bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, panayırın güzel geçmesini dileyerek; "Esnaflara da bereketli kazançlar diliyorum," dedi.

Başkan Allar, açıklamasında; “Panayırlarımız Türkiye çapında sosyo-ekonomik olarak büyük bir hacme sahip. Geçtiğimiz yıllarda panayır alanımızın bir kısmını asfaltlamıştık, bu sene de asfalt çalışmalarımız devam etti. Artık halkımız panayır alanına giderken ve panayır alanından dönerken toz toprak yüzünden mağdur olmayacak. Diğer yandan esnaflarımızın dükkanlarının da yapımı tamamlandı. Dükkan sahipleri gönül rahatlığıyla gelip mallarını pazarlayabilir” diye konuştu.

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar’la birlikte incelemelerde bulunan Başkan Allar, “Tüm halkımıza panayırın hayırlı güzel geçmesini ve esnaflara da hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.