Sektörel sorunlar Gerede'de dile geldi

EKONOMİ 14.09.2021 - 13:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2605+ kez okundu.
 

Sektörel sorunlar Gerede'de dile geldi

"​Gerede’ye gelerek Gerede TSO heyeti ile bir araya gelen 4 Odanın heyeti Başkan Ersin kaşka ile görüşmeler gerçekleştirdi. "
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın ziyaretçileri Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Osmaniye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği heyeti ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Gerede’ye gelerek Gerede TSO heyeti ile bir araya gelen 4 Odanın heyeti Başkan Ersin kaşka ile görüşmeler gerçekleştirdi. Heyette Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Demir, Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Güreli, Fatih Mehmet Daşçı, Mustafa Coşkun, Süleyman Yıldırım ve Hüseyin Murat Kadan ile Osmaniye Türkiye Odalar ve Borsalar Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuh Türk, Hamza Bağrıaçık ve Selahattin Poçulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Borsa Müdürü Yiğit Ateş, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Kemal Başar yer aldı. Heyetler ekonomik, sektörel sorunlar ile birlikte yapılabilecek işbirlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
"​Gerede’ye gelerek Gerede TSO heyeti ile bir araya gelen 4 Odanın heyeti Başkan Ersin kaşka ile görüşmeler gerçekleştirdi. "

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın ziyaretçileri Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Osmaniye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği heyeti ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası oldu.

Gerede’ye gelerek Gerede TSO heyeti ile bir araya gelen 4 Odanın heyeti Başkan Ersin kaşka ile görüşmeler gerçekleştirdi. Heyette Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Demir, Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Güreli, Fatih Mehmet Daşçı, Mustafa Coşkun, Süleyman Yıldırım ve Hüseyin Murat Kadan ile Osmaniye Türkiye Odalar ve Borsalar Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuh Türk, Hamza Bağrıaçık ve Selahattin Poçulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Borsa Müdürü Yiğit Ateş, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Kemal Başar yer aldı.

Heyetler ekonomik, sektörel sorunlar ile birlikte yapılabilecek işbirlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.