Rüzgara kaptırmayın..

YAŞAM 23.03.2021 - 12:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2924+ kez okundu.
 

Rüzgara kaptırmayın..

"Meteoroloji oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu."
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ilimizde, kar yağışı, sağanak yağış ve kuvvetli rüzgarın etkisi 3 gün sürmesi bekleniyor. Meteoroloji oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu. ​Son günlerde etkili olan yağmurlu hava ve fırtına hayatımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, 23.03.2021 Salı günü hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalarak yağışların yer yer kuvvetli olacağı ve 26.03.2021 Cuma gününe kadar etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, zamanla yüksek kesimlerde kuvvetli kar yağışı şeklinde görüleceği bekleniyor. Etkili olacak sağanak yağış ve kar yağışının 3 gün etki göstermesi ön görülüyor. İlimizde etki göstermesi beklenen soğuk ve yağışlı havaya karşın Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklama yaparak, ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi konusunda uyarılarında bulundu.
"Meteoroloji oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu."

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ilimizde, kar yağışı, sağanak yağış ve kuvvetli rüzgarın etkisi 3 gün sürmesi bekleniyor. Meteoroloji oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu.

​Son günlerde etkili olan yağmurlu hava ve fırtına hayatımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, 23.03.2021 Salı günü hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalarak yağışların yer yer kuvvetli olacağı ve 26.03.2021 Cuma gününe kadar etkisini göstereceği tahmin ediliyor.

Genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, zamanla yüksek kesimlerde kuvvetli kar yağışı şeklinde görüleceği bekleniyor. Etkili olacak sağanak yağış ve kar yağışının 3 gün etki göstermesi ön görülüyor.

İlimizde etki göstermesi beklenen soğuk ve yağışlı havaya karşın Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklama yaparak, ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi konusunda uyarılarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.