Perşembe'ye çekildi!

YAŞAM 29.04.2021 - 13:53, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2946+ kez okundu.
 

Perşembe'ye çekildi!

Gerede Belediyesi, koronavirüs salgını önlemleri dahilinde ilçede kurulan pazarların günlerinde düzenlemeye gitti."
Kabine toplantısında alınan tam kapanma kararları neticesinde Gerede ilçemizde kurulan Kapalı Hal Pazarı ve Hayvan Pazarı’nın günleri değişti. Gerede Belediyesi, koronavirüs salgını önlemlerine yönelik İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelge kapsamında uygulanacak tam kapanma süreci ile alakalı ilçede kurulan pazarların günlerinde düzenlemeye gitti. Gerede Belediyesi yıllardır cumartesi günleri kurulan pazarları tam kapanma dolayısıyla perşembe günü kurma kararı aldı. Gerede Belediyesi yaptığı duyuruda; “Alınan kararlar neticesinde, ilçemizde daha önce cuma yada cumartesi günleri kurulan Kapalı Hal Pazarı ve Hayvan Pazarı 29 Nisan 2021 Perşembe günü kurulacaktır” denildi. Perşembe gününe alınan her iki pazar için, vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymaları ve özen göstermeleri konusunda da yetkililer tarafından uyarı yapıldı.
Gerede Belediyesi, koronavirüs salgını önlemleri dahilinde ilçede kurulan pazarların günlerinde düzenlemeye gitti."

Kabine toplantısında alınan tam kapanma kararları neticesinde Gerede ilçemizde kurulan Kapalı Hal Pazarı ve Hayvan Pazarı’nın günleri değişti.

Gerede Belediyesi, koronavirüs salgını önlemlerine yönelik İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelge kapsamında uygulanacak tam kapanma süreci ile alakalı ilçede kurulan pazarların günlerinde düzenlemeye gitti.

Gerede Belediyesi yıllardır cumartesi günleri kurulan pazarları tam kapanma dolayısıyla perşembe günü kurma kararı aldı. Gerede Belediyesi yaptığı duyuruda; “Alınan kararlar neticesinde, ilçemizde daha önce cuma yada cumartesi günleri kurulan Kapalı Hal Pazarı ve Hayvan Pazarı 29 Nisan 2021 Perşembe günü kurulacaktır” denildi.

Perşembe gününe alınan her iki pazar için, vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymaları ve özen göstermeleri konusunda da yetkililer tarafından uyarı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.