Pandemi kuralları uygulanarak..

SPOR 27.08.2021 - 14:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3687+ kez okundu.
 

Pandemi kuralları uygulanarak..

"Kursiyer öğrencilerin her geçen gün gelişim gösterdiği; Yaz Futbol Okulu kursu, Antrenör Gökhan Bartık’ın gözetiminde devam ediyor. "
Sporun ve sporcunun yanında olan Gerede Belediyesi, bünyesinde başlattığı yaz futbol okulu kursunu devam ettiriyor. Kursiyer öğrencilerin her geçen gün gelişim gösterdiği yaz futbol okulu kursu, Antrenör Gökhan Bartık’ın gözetiminde devam ediyor. Yaz futbol okulu kursu Gerede Şehir Stadyumu’nda pandemi kuralları uygulanarak gerçekleştiriliyor. Kursa katılan kursiyer öğrenciler, Gerede Belediyesi bünyesinde başlayan kursların, antrenör gözetiminde pandemi kuralları uygulanarak oldukça faydalı ve yararlı olduğunu belirterek; "Kurstan oldukça memnun oluyoruz," şeklinde konuştular. Yaz futbol okulu kursunun düzenlenmesinde emeği olan ve her türlü imkanı kendilerine sağlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a da teşekkürlerini ileten genç kursiyerler, her geçen gün daha da sportif beceri kazanıyorlar.
"Kursiyer öğrencilerin her geçen gün gelişim gösterdiği; Yaz Futbol Okulu kursu, Antrenör Gökhan Bartık’ın gözetiminde devam ediyor. "

Sporun ve sporcunun yanında olan Gerede Belediyesi, bünyesinde başlattığı yaz futbol okulu kursunu devam ettiriyor.

Kursiyer öğrencilerin her geçen gün gelişim gösterdiği yaz futbol okulu kursu, Antrenör Gökhan Bartık’ın gözetiminde devam ediyor. Yaz futbol okulu kursu Gerede Şehir Stadyumu’nda pandemi kuralları uygulanarak gerçekleştiriliyor.

Kursa katılan kursiyer öğrenciler, Gerede Belediyesi bünyesinde başlayan kursların, antrenör gözetiminde pandemi kuralları uygulanarak oldukça faydalı ve yararlı olduğunu belirterek; "Kurstan oldukça memnun oluyoruz," şeklinde konuştular.

Yaz futbol okulu kursunun düzenlenmesinde emeği olan ve her türlü imkanı kendilerine sağlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a da teşekkürlerini ileten genç kursiyerler, her geçen gün daha da sportif beceri kazanıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.