'Özel fiyatlandırma ve vade avantajı sunuyor'

EKONOMİ 10.01.2021 - 19:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2287+ kez okundu.
 

'Özel fiyatlandırma ve vade avantajı sunuyor'

"Gerede TSO ile Halk Bankası Gerede Şubesi arasında tedarik zinciri finansmanı paraf kart lansmanı protokolü imzalandı."
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile Halk Bankası Gerede Şubesi arasında tedarik zinciri finansmanı paraf kart lansmanı protokolü imzalandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türkiye Halk Bankası arasında üst protokolü imzalanan, tedarik zinciri içinde yer alan alıcı ve satıcı firmaların ticari hayatlarını kolaylaştırarak esnek vade ve taksit imkânlarıyla güvenli ticaret sistemi ve tahsilat olanağı sağlayan Paraf KOBİ Kredi Kartı Güvenli Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalandı. Protokole dair, Gerede TSO’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada; “TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve 365 oda/borsa başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen tedarik zinciri finansmanı paraf kart lansmanı online olarak gerçekleştirildi. Tedarik zincirinin güvenli işlemesi için TOBB ile Halkbank arasında paraf ticari kredi kartı ile güvenceli tedarik zinciri finansmanı anlaşması imzalandı. Bu kapsamda paraf ticari kredi kartı güvenceli tedarik zinciri finansmanı ile oda ve borsa kayıtlı alıcı ve satıcı firmalar arasında tedarik zinciri kuruluyor. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı üyesi iş yerleri ve kurumsal kart yapısı üzerinden özel fiyatlandırma ve vade avantajı sunuyor.” sözlerine yer verildi:
"Gerede TSO ile Halk Bankası Gerede Şubesi arasında tedarik zinciri finansmanı paraf kart lansmanı protokolü imzalandı."

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile Halk Bankası Gerede Şubesi arasında tedarik zinciri finansmanı paraf kart lansmanı protokolü imzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türkiye Halk Bankası arasında üst protokolü imzalanan, tedarik zinciri içinde yer alan alıcı ve satıcı firmaların ticari hayatlarını kolaylaştırarak esnek vade ve taksit imkânlarıyla güvenli ticaret sistemi ve tahsilat olanağı sağlayan Paraf KOBİ Kredi Kartı Güvenli Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalandı.

Protokole dair, Gerede TSO’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada; “TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve 365 oda/borsa başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen tedarik zinciri finansmanı paraf kart lansmanı online olarak gerçekleştirildi.

Tedarik zincirinin güvenli işlemesi için TOBB ile Halkbank arasında paraf ticari kredi kartı ile güvenceli tedarik zinciri finansmanı anlaşması imzalandı. Bu kapsamda paraf ticari kredi kartı güvenceli tedarik zinciri finansmanı ile oda ve borsa kayıtlı alıcı ve satıcı firmalar arasında tedarik zinciri kuruluyor. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı üyesi iş yerleri ve kurumsal kart yapısı üzerinden özel fiyatlandırma ve vade avantajı sunuyor.” sözlerine yer verildi:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.