Özcan'dan vekillere imalı çağrı!

SİYASET 07.01.2021 - 16:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 5490+ kez okundu.
 

Özcan'dan vekillere imalı çağrı!

"Bolu milletvekillerine çağrıda bulunan Başkan Özcan, belediye binasında milletvekillerine oda tahsis edebileceklerini dile getirdi."
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekillerine hayli ilginç çağrıda bulundu. Milletvekillerine seslenen Başkan Özcan, Belediye binasında milletvekillerine oda tahsis edebileceklerini belirtti. Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye seslenerek milletvekillerine belediye binası içerisinde tahsis edebileceklerini belirterek kapının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Bolu basınından Sefa Günay’ın haberine göre, kendi milletvekilli döneminde de Bolu Valisi ile bu konu hakkında bir konuşma yaptıklarını söyleyen Başkan Özcan, açıklamasında; “İki Milletvekillerimize de açık çağrım. Kendilerine buradan oda tahsis edebiliriz. Ben eski valiye teklifte bulunmuştum. Bize bir oda tahsis edin. Haftada birimiz nöbetçi olalım devletin memurları sıkıntı çekiyor siyasi partilere gelmekte. Memurlar gelmekte sıkıntı çekiyor. Bir hafta ben nöbetçi olayım bir hafta Ali Erçoşkun olsun dedim. Ama eski valiye bunu bir türlü anlatamadım. Burası ama bir kamu kurumu sayın milletvekillerimiz burada arzu ettiği şekilde görüşebilir. Kapımız sonuna kadar açık” sözlerine yer verdi.
"Bolu milletvekillerine çağrıda bulunan Başkan Özcan, belediye binasında milletvekillerine oda tahsis edebileceklerini dile getirdi."

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekillerine hayli ilginç çağrıda bulundu. Milletvekillerine seslenen Başkan Özcan, Belediye binasında milletvekillerine oda tahsis edebileceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye seslenerek milletvekillerine belediye binası içerisinde tahsis edebileceklerini belirterek kapının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Bolu basınından Sefa Günay’ın haberine göre, kendi milletvekilli döneminde de Bolu Valisi ile bu konu hakkında bir konuşma yaptıklarını söyleyen Başkan Özcan, açıklamasında; “İki Milletvekillerimize de açık çağrım. Kendilerine buradan oda tahsis edebiliriz. Ben eski valiye teklifte bulunmuştum. Bize bir oda tahsis edin. Haftada birimiz nöbetçi olalım devletin memurları sıkıntı çekiyor siyasi partilere gelmekte. Memurlar gelmekte sıkıntı çekiyor. Bir hafta ben nöbetçi olayım bir hafta Ali Erçoşkun olsun dedim. Ama eski valiye bunu bir türlü anlatamadım. Burası ama bir kamu kurumu sayın milletvekillerimiz burada arzu ettiği şekilde görüşebilir. Kapımız sonuna kadar açık” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.