Odunluk yangını korkuttu

ASAYİŞ 04.10.2021 - 14:04, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 9174+ kez okundu.
 

Odunluk yangını korkuttu

"Samat köyünde odunlukta çıkan yangın evlere sıçramadan söndürüldü."
İlçemize bağlı Samat köyünde odunlukta çıkan yangın evlere sıçramadan söndürüldü. Samat köyünde Kemal Sönmez’e ait odunlukta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın ekiplerce evlere sıçramadan söndürülürken, alevler odunluğun çevresinde bulunan yemlik ve garaja da sıçradı. Köy sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan’dan itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında odunluk, yemlik ve garaj ile çok sayıda tarım aleti kullanılamaz hale geldi.
"Samat köyünde odunlukta çıkan yangın evlere sıçramadan söndürüldü."

İlçemize bağlı Samat köyünde odunlukta çıkan yangın evlere sıçramadan söndürüldü.

Samat köyünde Kemal Sönmez’e ait odunlukta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın ekiplerce evlere sıçramadan söndürülürken, alevler odunluğun çevresinde bulunan yemlik ve garaja da sıçradı.

Köy sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan’dan itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında odunluk, yemlik ve garaj ile çok sayıda tarım aleti kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.