O sahalar incelendi

YAŞAM 13.09.2021 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2476+ kez okundu.
 

O sahalar incelendi

"Gerede OİM, geleceğe nefes olacak ormanların kontrolünü gerçekleştirdi."
Gerede Orman İşletme Müdürlüğü, geleceğe nefes olacak ormanların kontrolünü gerçekleştirdi. Gerede Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı İstanbuldağı, Ovacık ve Salur Orman İşletme Şefliklerinde silvikültür programında yer alan gençleştirme sahaları incelendi. Bölge Müdür Yardımcısı Ferdi Özer başkanlığında gerçekleştirilen incelemeye Silvikültür ve Ağaçlandırma Şube Müdürü Hüseyin Şahiner, Gerede Orman İşletme Müdürü Vasfi Cem Bulut ve işletme müdür yardımcıları ile ilgili işletme şefleri katılım sağladı. Yapılan incelemelerde silvikültür planlarının sahaya uygunluğu denetlenerek ormanların sürdürülebilirliğinin en etkin bir şekilde sağlanması için gereken yol ve yöntemler belirlendi.
"Gerede OİM, geleceğe nefes olacak ormanların kontrolünü gerçekleştirdi."

Gerede Orman İşletme Müdürlüğü, geleceğe nefes olacak ormanların kontrolünü gerçekleştirdi.

Gerede Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı İstanbuldağı, Ovacık ve Salur Orman İşletme Şefliklerinde silvikültür programında yer alan gençleştirme sahaları incelendi.

Bölge Müdür Yardımcısı Ferdi Özer başkanlığında gerçekleştirilen incelemeye Silvikültür ve Ağaçlandırma Şube Müdürü Hüseyin Şahiner, Gerede Orman İşletme Müdürü Vasfi Cem Bulut ve işletme müdür yardımcıları ile ilgili işletme şefleri katılım sağladı.

Yapılan incelemelerde silvikültür planlarının sahaya uygunluğu denetlenerek ormanların sürdürülebilirliğinin en etkin bir şekilde sağlanması için gereken yol ve yöntemler belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.