O başkan Gerede'de

SPOR 18.08.2021 - 09:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4675+ kez okundu.
 

O başkan Gerede'de

"Yönetim ve futbolcularla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’da yöneticilerle birlikte ekip ruhu oluşturmak istediklerini anlattı."
Gerede’de 2. Etap kamp dönemini sıkı bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 2. etap kamp hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor’u Gerede’de ziyaret etti. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat’ın karşıladığı Başkan Beyazgül, hem yönetimle hem de futbolcularla bir araya geldi. Şanlıurfaspor’un kendisi için her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirten Başkan Beyazgül, futbolcularla bol bol sohbet ederek yeni sezon için başarılar diledi. Yönetim ve futbolcularla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Beyazgül, yaptığı değerlendirmede, Şanlıurfa’da yöneticilerle birlikte ekip ruhu oluşturmak istediklerini anlattı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, açıklamasında; “Takımımızı Gerede’de ziyaret ettik. Kulüp Başkanımız Emin Bey ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Büyükfırat ile birlikte futbolcu kardeşlerimizle sohbet ettik. Baktığımız zaman inşallah başarı geliyor diye düşünebileceğimiz bir ekip gördük. Biz Şanlıurfa’da yöneticilerimizle birlikte bir ekip ruhu oluşturmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki bundan Şanlıurfa kazanır. İnşallah bunu sağlayacağız. Bu takım sadece benim veya Emin beyin de takımı değil, bu takım tüm Şanlıurfa’nın takımı. Şanlı takımımızın başarısı için de her zaman destek olacağız,” sözlerine yer verdi. Şanlıurfaspor yönetimi de, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e Şanlıurfaspor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
"Yönetim ve futbolcularla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’da yöneticilerle birlikte ekip ruhu oluşturmak istediklerini anlattı."

Gerede’de 2. Etap kamp dönemini sıkı bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 2. etap kamp hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor’u Gerede’de ziyaret etti. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat’ın karşıladığı Başkan Beyazgül, hem yönetimle hem de futbolcularla bir araya geldi. Şanlıurfaspor’un kendisi için her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirten Başkan Beyazgül, futbolcularla bol bol sohbet ederek yeni sezon için başarılar diledi.

Yönetim ve futbolcularla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Beyazgül, yaptığı değerlendirmede, Şanlıurfa’da yöneticilerle birlikte ekip ruhu oluşturmak istediklerini anlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, açıklamasında; “Takımımızı Gerede’de ziyaret ettik. Kulüp Başkanımız Emin Bey ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Büyükfırat ile birlikte futbolcu kardeşlerimizle sohbet ettik. Baktığımız zaman inşallah başarı geliyor diye düşünebileceğimiz bir ekip gördük. Biz Şanlıurfa’da yöneticilerimizle birlikte bir ekip ruhu oluşturmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki bundan Şanlıurfa kazanır. İnşallah bunu sağlayacağız. Bu takım sadece benim veya Emin beyin de takımı değil, bu takım tüm Şanlıurfa’nın takımı. Şanlı takımımızın başarısı için de her zaman destek olacağız,” sözlerine yer verdi.

Şanlıurfaspor yönetimi de, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e Şanlıurfaspor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.