Neler konuşuldu?

SPOR 08.05.2021 - 01:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2484+ kez okundu.
 

Neler konuşuldu?

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a, Gerede Esentepe Tenis Kulübü üyelerinden ziyaret yapıldı."
Gerede Esentepe Tenis Kulübü yönetim kurulu üyeleri Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret etti. Başkan Allar ile yönetim kurulu üyeleri, spor faaliyetleri üzerine istişarelerde bulundu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a, Gerede Esentepe Tenis Kulübü üyelerinden ziyaret yapıldı. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarete; Gerede Esentepe Tenis Kulübü Başkanı ve Eski Gerede Belediye Başkanı Halil Alioğlu da katıldı. Samimi bir ortamda yapılan ziyarette ilçemizdeki spor faaliyetleri ve yatırımları üzerine istişareler yapıldı. Sohbet tadında da gerçekleşen ziyaret sonunda Başkan Allar, yeni seçilen yönetimi tebrik etti ve başarı çalışmalarının devamını diledi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a, Gerede Esentepe Tenis Kulübü üyelerinden ziyaret yapıldı."

Gerede Esentepe Tenis Kulübü yönetim kurulu üyeleri Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret etti. Başkan Allar ile yönetim kurulu üyeleri, spor faaliyetleri üzerine istişarelerde bulundu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a, Gerede Esentepe Tenis Kulübü üyelerinden ziyaret yapıldı. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarete; Gerede Esentepe Tenis Kulübü Başkanı ve Eski Gerede Belediye Başkanı Halil Alioğlu da katıldı.

Samimi bir ortamda yapılan ziyarette ilçemizdeki spor faaliyetleri ve yatırımları üzerine istişareler yapıldı. Sohbet tadında da gerçekleşen ziyaret sonunda Başkan Allar, yeni seçilen yönetimi tebrik etti ve başarı çalışmalarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.