Müftülük de akıma uydu

EĞİTİM 03.01.2021 - 02:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2826+ kez okundu.
 

Müftülük de akıma uydu

"Gerede İlçe Müftüsü Şenoğlu, hafızlık yapan öğrenci velileriyle online seminerde buluştu."
Koronavirus salgını yaşadığımız ve uzaktan eğitime geçtiğimiz şu dönemde Covid-19 sonrasında pek çok kurum ve kuruluşlarda toplantılarını internet üzerinden yapıyor. Online seminerlerin startını veren Gerede İlçe Müftülüğü de; Yeni Cami, Cevaplar ve Hocazade Kız Kuran Kursu Öğretici ve Öğrenci Velileriyle, online olarak bilgilendirme ve bilinçlendirme seminerin düzenledi. Önceki günlerde gerçekleştirilen internet üzerinden gerçekleştirilen programda Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Kuran kursu öğreticileri ile online seminer üzerinden bir araya gelerek, kurs öğreticilerine bilgilendirme yaptı. Seminer İlçe vaizleri Muhammed İnam’ın “Çalışma Metodları ve Zamanı Verimli Kullanma” ve Elif Ertürk’ün Veli Öğrenci İletişimi/Çocuğa Yaklaşım” konulu sunumlarının ardından, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’ nun “Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” ile ilgili değerlendirmeleriyle sona erdi.
"Gerede İlçe Müftüsü Şenoğlu, hafızlık yapan öğrenci velileriyle online seminerde buluştu."

Koronavirus salgını yaşadığımız ve uzaktan eğitime geçtiğimiz şu dönemde Covid-19 sonrasında pek çok kurum ve kuruluşlarda toplantılarını internet üzerinden yapıyor.

Online seminerlerin startını veren Gerede İlçe Müftülüğü de; Yeni Cami, Cevaplar ve Hocazade Kız Kuran Kursu Öğretici ve Öğrenci Velileriyle, online olarak bilgilendirme ve bilinçlendirme seminerin düzenledi.

Önceki günlerde gerçekleştirilen internet üzerinden gerçekleştirilen programda Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Kuran kursu öğreticileri ile online seminer üzerinden bir araya gelerek, kurs öğreticilerine bilgilendirme yaptı.

Seminer İlçe vaizleri Muhammed İnam’ın “Çalışma Metodları ve Zamanı Verimli Kullanma” ve Elif Ertürk’ün Veli Öğrenci İletişimi/Çocuğa Yaklaşım” konulu sunumlarının ardından, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’ nun “Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” ile ilgili değerlendirmeleriyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.