Kur'an bülbüllerine hediye ettiler

15.07.2016 - 17:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1940+ kez okundu.
 

Kur'an bülbüllerine hediye ettiler

Endüstri Meslek Lisesi Öğrenci Yurdunda başlayan yaz kampı 32 erkek, 32 kız öğrenci ile devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesi çocukları sevindirmek için Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği tarafından 64 öğrenciye bisiklet hediye edildi.
İmam Hatip Ortaokullarında Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme"  isimli Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gerede İlçe Müftülüğü Koordinasyonunda, İlçe Kaymakamı Arslan Yurt'un onayıyla yürürlüğe giren proje tam gaz devam ediyor. Endüstri Meslek Lisesi Öğrenci Yurdunda başlayan yaz kampı 32 erkek, 32 kız öğrenci ile devam ediyor. Haftanın dört günü yatılı üç günü evci olan projeden velilerde, öğrencilerde oldukça memnun. Klasik hafızlık eğitim teknikleri yerine modern, öğrenirken sevdiren sistemle çocuklar çok daha mutlu. Ramazan Bayramı öncesi çocukları sevindirmek için Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği tarafından 64 öğrenciye bisiklet hediye edildi. Proje çerçevesinde öğrencilerde şu temel kazanımları gerçekleştirmeleri beklenmektedir. Hafızlık için Kur’an çalışmalarında istekli hale gelmek, hafız olarak mezun olmak. Kuran’ı Kerim-i kurallarına uygun bir biçimde okumak, tecvit bilgisine sahip olmak, Kendisine ve topluma faydalı uğraşlar edinerek zararlı uğraşlardan uzaklaşmak, Akademik alanda başarılı olmaya istekli olmak, Birden fazla dil öğrenmeye istekli olmak, Öğrendiklerini sosyal alana aktarması gerektiğini fark etmek, Kendisine  ve  topluma faydalı  projeler  üreterek  bu  projelerde  görev  almak beklenen sonuçlardır.
Endüstri Meslek Lisesi Öğrenci Yurdunda başlayan yaz kampı 32 erkek, 32 kız öğrenci ile devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesi çocukları sevindirmek için Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği tarafından 64 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

İmam Hatip Ortaokullarında Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme"  isimli Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gerede İlçe Müftülüğü Koordinasyonunda, İlçe Kaymakamı Arslan Yurt'un onayıyla yürürlüğe giren proje tam gaz devam ediyor.

Endüstri Meslek Lisesi Öğrenci Yurdunda başlayan yaz kampı 32 erkek, 32 kız öğrenci ile devam ediyor. Haftanın dört günü yatılı üç günü evci olan projeden velilerde, öğrencilerde oldukça memnun. Klasik hafızlık eğitim teknikleri yerine modern, öğrenirken sevdiren sistemle çocuklar çok daha mutlu. Ramazan Bayramı öncesi çocukları sevindirmek için Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği tarafından 64 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Proje çerçevesinde öğrencilerde şu temel kazanımları gerçekleştirmeleri beklenmektedir. Hafızlık için Kur’an çalışmalarında istekli hale gelmek, hafız olarak mezun olmak. Kuran’ı Kerim-i kurallarına uygun bir biçimde okumak, tecvit bilgisine sahip olmak, Kendisine ve topluma faydalı uğraşlar edinerek zararlı uğraşlardan uzaklaşmak, Akademik alanda başarılı olmaya istekli olmak, Birden fazla dil öğrenmeye istekli olmak, Öğrendiklerini sosyal alana aktarması gerektiğini fark etmek, Kendisine  ve  topluma faydalı  projeler  üreterek  bu  projelerde  görev  almak beklenen sonuçlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.