Kur'an aşkı virüs tanımaz!..

EĞİTİM 10.02.2021 - 10:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2001+ kez okundu.
 

Kur'an aşkı virüs tanımaz!..

"Gerede Müftülüğü Kur’an-ı Kerim okumasını bilmeyenler için eğitimleri online olarak devam ettiriyor."
"Haydi Gerede evden Kur’an Öğrenmeye" sloganıyla online Kur’an-ı Kerim öğretim programı devam ediyor. Covid-19 salgını nedeniyle daha önce camilerde yüz yüze yürütülen eğitim faaliyetlerini online eğitimle devam ettiren Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, şimdi de bu kurslara katılamayan vatandaşlar için “Haydi Türkiye Evden Kur’an Öğrenmeye” sloganıyla başlattığı Kur’an-ı Kerim öğretim programını hayata geçirdi. Gerede Müftülüğü Kur’an-ı Kerim okumasını bilmeyenlere haftada 3 gün, 2 saat olan dersleri İlçe Vaizleri Muhammed İnam, Elif Ertürk ve Din Hizmetleri Uzmanı Erol Kıymazarslan ile devam ettiriyor. Pandemi sürecinde Başkanlığın haydi Türkiye evden kuran öğrenmeye programına katılarak Kuran öğrenerek pandemiyi rahmete dönüştüren kursiyerlere Kur’an-ı Kerim’in, Allah’ın insanlığa sonsuz merhamet ve şefkatinin ifadesi, Allah’ın ezeli kelamı olduğuna vurgu yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, “Bu sebeple bir Müslüman için en temel hedeflerden ve mutluluklardan birisi onu okumak, anlamak ve yaşanan bir hayata dönüştürmektir” ifadesini kullandı. Müftü Şenoğlu, Kur’an-ı Kerim’i öğrenmenin önemine işaret ederek, Hazreti Muhammed’in “Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir” hadisini anımsattı.
"Gerede Müftülüğü Kur’an-ı Kerim okumasını bilmeyenler için eğitimleri online olarak devam ettiriyor."

"Haydi Gerede evden Kur’an Öğrenmeye" sloganıyla online Kur’an-ı Kerim öğretim programı devam ediyor. Covid-19 salgını nedeniyle daha önce camilerde yüz yüze yürütülen eğitim faaliyetlerini online eğitimle devam ettiren Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, şimdi de bu kurslara katılamayan vatandaşlar için “Haydi Türkiye Evden Kur’an Öğrenmeye” sloganıyla başlattığı Kur’an-ı Kerim öğretim programını hayata geçirdi.

Gerede Müftülüğü Kur’an-ı Kerim okumasını bilmeyenlere haftada 3 gün, 2 saat olan dersleri İlçe Vaizleri Muhammed İnam, Elif Ertürk ve Din Hizmetleri Uzmanı Erol Kıymazarslan ile devam ettiriyor.

Pandemi sürecinde Başkanlığın haydi Türkiye evden kuran öğrenmeye programına katılarak Kuran öğrenerek pandemiyi rahmete dönüştüren kursiyerlere Kur’an-ı Kerim’in, Allah’ın insanlığa sonsuz merhamet ve şefkatinin ifadesi, Allah’ın ezeli kelamı olduğuna vurgu yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, “Bu sebeple bir Müslüman için en temel hedeflerden ve mutluluklardan birisi onu okumak, anlamak ve yaşanan bir hayata dönüştürmektir” ifadesini kullandı.

Müftü Şenoğlu, Kur’an-ı Kerim’i öğrenmenin önemine işaret ederek, Hazreti Muhammed’in “Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir” hadisini anımsattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.