Küle döndü!..

ASAYİŞ 06.09.2021 - 13:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 10086+ kez okundu.
 

Küle döndü!..

"Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı."
Dörtdivan'da çıkan yangında 2 katlı ahşap ev ve ahır alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın, saat 03.00 sıralarında Dörtdivan'an bağlı Hacetler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nazif Canalp’a ait 2 katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangında alevler evin bitişiğindeki ahıra da sıçradı. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine Dörtdivan, Gerede ve Yeniçağa Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık iki saatte kontrol altına alabildiği yangında 2 katlı ahşap ev ve ahır tamamen kullanılamaz hale geldi.
"Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı."

Dörtdivan'da çıkan yangında 2 katlı ahşap ev ve ahır alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın, saat 03.00 sıralarında Dörtdivan'an bağlı Hacetler mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Nazif Canalp’a ait 2 katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangında alevler evin bitişiğindeki ahıra da sıçradı.

Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine Dörtdivan, Gerede ve Yeniçağa Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık iki saatte kontrol altına alabildiği yangında 2 katlı ahşap ev ve ahır tamamen kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.