Kırmızı çizgi çektiler..

EĞİTİM 05.04.2021 - 16:46, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2828+ kez okundu.
 

Kırmızı çizgi çektiler..

"2019 yılı 'Yaya Öncelikli Trafik Yılı' ilan edilmesinin ardından ilçemizde de yaya geçidi çizgilerinde yenileme çalışmaları devam ediyor."
Trafikte yaya önceliğine dikkat çekilmesi amacıyla Gerede Belediyesi, ilçe genelinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu caddelerde yaya geçidi çizgileri ve “Önce Yaya " logoları çizdi. 2019 yılı "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan edilmesinin ardından ilçemizde de yaya geçidi çizgilerinde yenileme çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanlığı’nın yaya güvenliği ve önceliği için “30 Mart’ta Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz” uygulaması kapsamında Gerede’de de etkinlik düzenlendi. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde ve yollarda, okul çevreleri olmak üzere öğrenci ve yayaların geçiş noktalarının tespitinden sonra Belediye ekiplerince yaya geçiş çizgileri ve " Önce Yaya " logoları çizimi gerçekleştirildi. Yayalara öncelik tanınmasına dikkat çekilen uygulama kapsamında, Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yaya geçitlerindeki beyaz renkli şeritler kırmızı renge boyadı. Geçtiğimiz günlerde yapılan bu etkinliğe; Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İdari Mülki Amirler, Muhtarlar ve Öğrenciler katıldı. Etkinlikte Kaymakam Cengiz Ayhan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar araç sürücülerini durdurarak, verilen broşürler ile bilgilendirmede bulundular. Yapılan uygulama sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’2019 Yılında İçişleri Bakanlığımızın; Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın sloganı ile başlattığı yaya önceliği uygulamamıza İlçe Kaymakamımız Cengiz Ayhan Bey, İdari Mülki Amirlerimiz, Muhtarlarımız ve Kıymetli Öğrencilerimiz ile birlikte katıldık. Tüm emniyet ve güvenlik güçlerimize de emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım’’ diye konuştu.
"2019 yılı 'Yaya Öncelikli Trafik Yılı' ilan edilmesinin ardından ilçemizde de yaya geçidi çizgilerinde yenileme çalışmaları devam ediyor."

Trafikte yaya önceliğine dikkat çekilmesi amacıyla Gerede Belediyesi, ilçe genelinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu caddelerde yaya geçidi çizgileri ve “Önce Yaya " logoları çizdi.

2019 yılı "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan edilmesinin ardından ilçemizde de yaya geçidi çizgilerinde yenileme çalışmaları devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı’nın yaya güvenliği ve önceliği için “30 Mart’ta Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz” uygulaması kapsamında Gerede’de de etkinlik düzenlendi. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde ve yollarda, okul çevreleri olmak üzere öğrenci ve yayaların geçiş noktalarının tespitinden sonra Belediye ekiplerince yaya geçiş çizgileri ve " Önce Yaya " logoları çizimi gerçekleştirildi.

Yayalara öncelik tanınmasına dikkat çekilen uygulama kapsamında, Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yaya geçitlerindeki beyaz renkli şeritler kırmızı renge boyadı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan bu etkinliğe; Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İdari Mülki Amirler, Muhtarlar ve Öğrenciler katıldı. Etkinlikte Kaymakam Cengiz Ayhan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar araç sürücülerini durdurarak, verilen broşürler ile bilgilendirmede bulundular.

Yapılan uygulama sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’2019 Yılında İçişleri Bakanlığımızın; Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın sloganı ile başlattığı yaya önceliği uygulamamıza İlçe Kaymakamımız Cengiz Ayhan Bey, İdari Mülki Amirlerimiz, Muhtarlarımız ve Kıymetli Öğrencilerimiz ile birlikte katıldık. Tüm emniyet ve güvenlik güçlerimize de emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.