Kayıtlar başlıyor..

EĞİTİM 02.05.2019 - 11:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1918+ kez okundu.
 

Kayıtlar başlıyor..

" 48 kişilik kontenjan olduğunun da belirtildiği açıklamada 17 Mayıs tarihine kadar başvuruların tamamlanmış olması gerektiği belirtildi."
Gerede Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu Hafız İho’nun ön kayıt ilanı yayınlandı. Yapılan açıklamada kayıtların 03 ile 17 Mayıs tarihleri arasında yapılabileceği belirtildi. Gerede İlçe Müftülüğü ve Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla kurulan İmam Hatip Ortaokullarında Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesi kapsamında 2016 yılında hafız yetiştirmeye başlayan Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılı kayıtları için sınav takvimini açıkladı. Dördüncü sınıfı bitirmeye hak kazanmış bütün öğrencilerin başvuru yapabileceği kayıtların 03 ile 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı, yazılı sınav tarihinin 18 Mayıs, mülakat tarihinin ise 29-30 Mayıs tarihlerinde olacağı belirtildi. 48 kişilik kontenjan olduğunun da belirtildiği açıklamada 17 Mayıs tarihine kadar başvuruların tamamlanmış olması gerektiği belirtildi.
" 48 kişilik kontenjan olduğunun da belirtildiği açıklamada 17 Mayıs tarihine kadar başvuruların tamamlanmış olması gerektiği belirtildi."

Gerede Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu Hafız İho’nun ön kayıt ilanı yayınlandı. Yapılan açıklamada kayıtların 03 ile 17 Mayıs tarihleri arasında yapılabileceği belirtildi.

Gerede İlçe Müftülüğü ve Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla kurulan İmam Hatip Ortaokullarında Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesi kapsamında 2016 yılında hafız yetiştirmeye başlayan Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılı kayıtları için sınav takvimini açıkladı.

Dördüncü sınıfı bitirmeye hak kazanmış bütün öğrencilerin başvuru yapabileceği kayıtların 03 ile 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı, yazılı sınav tarihinin 18 Mayıs, mülakat tarihinin ise 29-30 Mayıs tarihlerinde olacağı belirtildi. 48 kişilik kontenjan olduğunun da belirtildiği açıklamada 17 Mayıs tarihine kadar başvuruların tamamlanmış olması gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.