Katili, jandarma ekipleri yakaladı

ASAYİŞ 31.08.2021 - 09:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 9990+ kez okundu.
 

Katili, jandarma ekipleri yakaladı

"Oğlunu tüfekle vurarak ölümüne neden olan baba Lütfü Doğançay, jandarma ekiplerinin operasyonunda ormanlık alanda yakalandı."
Gerede'de tartıştığı oğlunu evin önünde tüfekle vurarak öldürdükten sonra kaçan baba, ormanlık alanda saklandığı evde yakalandı. Göynükören köyünde Mehmet Doğançay'a (36) evinin balkonundan tüfekle ateş ederek, ölümüne neden olan baba Lütfü Doğançay oğlunu öldürdükten sonra olay yerinden kaçmıştı. Jandarma ekipleri ise kanlı gecenin ardından zanlıyı yakalamak için başlattığı çalışmada babanın Dörtdivan'a bağlı Yayalar Yaylası'nda olduğu bilgisine ulaşarak; jandarma suç araştırma, köpek ve drone timlerinin de bulunduğu 10 timle bölgede arama çalışmasına girişti. Oğlunu vuran Lütfü Doğançay, jandarma ekiplerinin operasyonunda ormanlık alanda saklandığı yerde yakalanarak, gözaltına alındı.
"Oğlunu tüfekle vurarak ölümüne neden olan baba Lütfü Doğançay, jandarma ekiplerinin operasyonunda ormanlık alanda yakalandı."

Gerede'de tartıştığı oğlunu evin önünde tüfekle vurarak öldürdükten sonra kaçan baba, ormanlık alanda saklandığı evde yakalandı.

Göynükören köyünde Mehmet Doğançay'a (36) evinin balkonundan tüfekle ateş ederek, ölümüne neden olan baba Lütfü Doğançay oğlunu öldürdükten sonra olay yerinden kaçmıştı.

Jandarma ekipleri ise kanlı gecenin ardından zanlıyı yakalamak için başlattığı çalışmada babanın Dörtdivan'a bağlı Yayalar Yaylası'nda olduğu bilgisine ulaşarak; jandarma suç araştırma, köpek ve drone timlerinin de bulunduğu 10 timle bölgede arama çalışmasına girişti.

Oğlunu vuran Lütfü Doğançay, jandarma ekiplerinin operasyonunda ormanlık alanda saklandığı yerde yakalanarak, gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.