'Azami gayret sarfedilsin'

GÜNDEM 14.11.2018 - 08:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 5619+ kez okundu.
 

'Azami gayret sarfedilsin'

"Gerede'de yapılan toplantıda şube müdürleri gördükleri eksiklikler ve yapılması gerekenler hususunda İşletme Müdürlerine gerekli uyarılarda bulundu."
Her ay düzenlenen 2018 yılı program ve gerçekleşmelerin ele alındığı aylık olağan İşletme Müdürlükleri değerlendirme toplantısı, Bölge Müdürü Hasan Keskin başkanlığında Gerede’de gerçekleşti. Toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve Etüd Proje Başmühendisi katıldı. Toplantı İşletme Müdürlerinin Ekim ayı sonuna kadar gerçekleşen 2018 faaliyetlerini içeren sunumlarla devam etti. Toplantıda Şube Müdürleri gördükleri eksiklikler ve yapılması gerekenler hususunda İşletme Müdürlerine gerekli uyarılarda bulundu. Toplantı sonunda 2018 yılı programlarının termin planı doğrultusunda öngörülen hedeflerin gerçekleştirilmesi için azami gayret sarf edilmesi kararına varıldı. Yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyetini ifade eden Bölge Müdürü Hasan Keskin çalışmalarda kolaylıklar dileyerek kazasız bir yıl geçirilmesi temennisinde bulundu. Toplantı Müdürlerin birbirlerine iyi niyet ve başarı dileklerinin ardından sona erdi. 
"Gerede'de yapılan toplantıda şube müdürleri gördükleri eksiklikler ve yapılması gerekenler hususunda İşletme Müdürlerine gerekli uyarılarda bulundu."

Her ay düzenlenen 2018 yılı program ve gerçekleşmelerin ele alındığı aylık olağan İşletme Müdürlükleri değerlendirme toplantısı, Bölge Müdürü Hasan Keskin başkanlığında Gerede’de gerçekleşti.

Toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve Etüd Proje Başmühendisi katıldı. Toplantı İşletme Müdürlerinin Ekim ayı sonuna kadar gerçekleşen 2018 faaliyetlerini içeren sunumlarla devam etti.

Toplantıda Şube Müdürleri gördükleri eksiklikler ve yapılması gerekenler hususunda İşletme Müdürlerine gerekli uyarılarda bulundu. Toplantı sonunda 2018 yılı programlarının termin planı doğrultusunda öngörülen hedeflerin gerçekleştirilmesi için azami gayret sarf edilmesi kararına varıldı.

Yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyetini ifade eden Bölge Müdürü Hasan Keskin çalışmalarda kolaylıklar dileyerek kazasız bir yıl geçirilmesi temennisinde bulundu.

Toplantı Müdürlerin birbirlerine iyi niyet ve başarı dileklerinin ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.