Heyet Gerede'de buluştu

EKONOMİ 17.09.2021 - 15:14, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1880+ kez okundu.
 

Heyet Gerede'de buluştu

"Gerede TSO’nun ev sahipliğinde bir araya gelen deri sanayicileri sektörel konularda değerlendirmelerde bulunarak fikir alışverişi yaptı."
Türkiye Deri Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Burak Uyguner ve heyeti Gerede’ye gelerek dericiler ile bir araya geldi. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda ilçemizde faaliyet gösteren dericiler ile yapılan bilgilendirme toplantısına Gerede TSO başkanı ve aynı zamanda TDSD başkan yardımcısı Ersin Kaşka, TDSD Genel Sekreteri Dr. Onur Görgün ve deri işletmecileri katılım sağladı. Gerede TSO’nun ev sahipliğinde bir araya gelen deri sanayicileri sektörel konularda değerlendirmelerde bulunarak fikir alışverişi yaptı. Ziyaret karşılıklı hediye takdimi sonrası fotoğraf çekimi ile sona erdi.
"Gerede TSO’nun ev sahipliğinde bir araya gelen deri sanayicileri sektörel konularda değerlendirmelerde bulunarak fikir alışverişi yaptı."

Türkiye Deri Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Burak Uyguner ve heyeti Gerede’ye gelerek dericiler ile bir araya geldi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda ilçemizde faaliyet gösteren dericiler ile yapılan bilgilendirme toplantısına Gerede TSO başkanı ve aynı zamanda TDSD başkan yardımcısı Ersin Kaşka, TDSD Genel Sekreteri Dr. Onur Görgün ve deri işletmecileri katılım sağladı.

Gerede TSO’nun ev sahipliğinde bir araya gelen deri sanayicileri sektörel konularda değerlendirmelerde bulunarak fikir alışverişi yaptı. Ziyaret karşılıklı hediye takdimi sonrası fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.