Her yıl düzenleniyor

EĞİTİM 15.03.2021 - 15:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2718+ kez okundu.
 

Her yıl düzenleniyor

"İşletme şefleri tarafından verilen eğitimlerde pek çok önemli konuda bilgiler aktarıldı."
Gerede ’de orman koruma eğitimi yapıldı. Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen eğitimler kapsamında yapılan eğitimlere Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ile devam edildi. İşletme şefleri tarafından verilen eğitimlerde pek çok önemli konuda bilgiler aktarılırken; sıklıkla rastlanılan hatalar ve dikkat edilecek hususlarda uyarılarda da bulunuldu. Melih Gökçek Kültür Merkezi'nde tertip edilen eğitim programında; toplu koruma ekipleri, toplu koruma faaliyetleri, orman suçları ile ilgili düzenlenen suç tutanakları ve orman suçlarına müdahalede dikkat edilecek hususlar, silah kullanma yetkileri, orman ürünlerine verilecek tezkereler, ormanlarda zarar yapan böceklerle mücadele yöntemleri ve orman yangınlarıyla mücadele konularında bilgiler aktarıldı. Gerede Orman İşletme Müdürü Vasfi Cem Bulut, İşletme Müdür Yardımcıları Halil Kustul ve Engin Yormaz  ile orman muhafaza memurlarının katıldığı eğitimde uygulamalardan örnekler verilerek sıklıkla rastlanılan hatalar ve dikkat edilecek hususlarda uyarılarda da bulunuldu.
"İşletme şefleri tarafından verilen eğitimlerde pek çok önemli konuda bilgiler aktarıldı."

Gerede ’de orman koruma eğitimi yapıldı. Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen eğitimler kapsamında yapılan eğitimlere Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ile devam edildi.

İşletme şefleri tarafından verilen eğitimlerde pek çok önemli konuda bilgiler aktarılırken; sıklıkla rastlanılan hatalar ve dikkat edilecek hususlarda uyarılarda da bulunuldu.

Melih Gökçek Kültür Merkezi'nde tertip edilen eğitim programında; toplu koruma ekipleri, toplu koruma faaliyetleri, orman suçları ile ilgili düzenlenen suç tutanakları ve orman suçlarına müdahalede dikkat edilecek hususlar, silah kullanma yetkileri, orman ürünlerine verilecek tezkereler, ormanlarda zarar yapan böceklerle mücadele yöntemleri ve orman yangınlarıyla mücadele konularında bilgiler aktarıldı.

Gerede Orman İşletme Müdürü Vasfi Cem Bulut, İşletme Müdür Yardımcıları Halil Kustul ve Engin Yormaz  ile orman muhafaza memurlarının katıldığı eğitimde uygulamalardan örnekler verilerek sıklıkla rastlanılan hatalar ve dikkat edilecek hususlarda uyarılarda da bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.