'Haydi, ne varsa hepsini..'

YAŞAM 17.08.2021 - 15:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2663+ kez okundu.
 

'Haydi, ne varsa hepsini..'

"Gerede Gençlik Merkezi, yangınların kül ettiği ne varsa hepsini yeniden beraber yeşertmek için Haydi Gerede sloganıyla yardım kampanyası başlattı."
Gerede Gençlik Merkezi yardım kampanyası düzenleyerek ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kolları sıvadı. Gerede Gençlik Merkezi; Ülkemizin çeşitli bölgelerinde gerçekleşen yangın faaliyetlerinden etkilenen ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere her türlü eşya ve malzeme toplama kampanyası başlattığını duyurdu. Son teslim tarihinin 20 Ağustos 2021 Cuma günü olduğunu belirten Gerede Gençlik Merkezi, yangınların kül ettiği ne varsa hepsini yeniden beraber yeşertmek için Haydi Gerede sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına sizleri de destek olmaya davet ediyor.
"Gerede Gençlik Merkezi, yangınların kül ettiği ne varsa hepsini yeniden beraber yeşertmek için Haydi Gerede sloganıyla yardım kampanyası başlattı."

Gerede Gençlik Merkezi yardım kampanyası düzenleyerek ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kolları sıvadı.

Gerede Gençlik Merkezi; Ülkemizin çeşitli bölgelerinde gerçekleşen yangın faaliyetlerinden etkilenen ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere her türlü eşya ve malzeme toplama kampanyası başlattığını duyurdu.

Son teslim tarihinin 20 Ağustos 2021 Cuma günü olduğunu belirten Gerede Gençlik Merkezi, yangınların kül ettiği ne varsa hepsini yeniden beraber yeşertmek için Haydi Gerede sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına sizleri de destek olmaya davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.