Grup maçlarının tamamlanması ile birlikte..

SPOR 06.08.2021 - 15:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4328+ kez okundu.
 

Grup maçlarının tamamlanması ile birlikte..

"Turnuva ile ilgili detaylı bilgi, fikstür ve puan durumuna http://gspor2021turnuva.mirsoft.com.tr/ adresinden ulaşılabiliyor."
Gerede Belediyesi’nin katkıları ile Geredespor Kulübü tarafından düzenlenen Selami Öztürk Esentepe Futbol Turnuvası devam ediyor. Geredespor Kulübü tarafından bu yıl vefat eden Geredespor taraftarı Selami Öztürk adına düzenlenen futbol turnuvasında grup maçları bugün tamamlanıyor. Grup maçlarının tamamlanması ile birlikte son 16 turu başlayacak. Birbirinden zevkli maçlara sahne olan grup maçları tribünleri dolduran taraftarlara seyir zevki yüksek karşılaşmalar sundu. Turnuva ile ilgili detaylı bilgi, fikstür ve puan durumuna http://gspor2021turnuva.mirsoft.com.tr/  adresinden ulaşılabiliyor.
"Turnuva ile ilgili detaylı bilgi, fikstür ve puan durumuna http://gspor2021turnuva.mirsoft.com.tr/ adresinden ulaşılabiliyor."

Gerede Belediyesi’nin katkıları ile Geredespor Kulübü tarafından düzenlenen Selami Öztürk Esentepe Futbol Turnuvası devam ediyor.

Geredespor Kulübü tarafından bu yıl vefat eden Geredespor taraftarı Selami Öztürk adına düzenlenen futbol turnuvasında grup maçları bugün tamamlanıyor. Grup maçlarının tamamlanması ile birlikte son 16 turu başlayacak.
Birbirinden zevkli maçlara sahne olan grup maçları tribünleri dolduran taraftarlara seyir zevki yüksek karşılaşmalar sundu.

Turnuva ile ilgili detaylı bilgi, fikstür ve puan durumuna http://gspor2021turnuva.mirsoft.com.tr/  adresinden ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.