Geredeli isim, Gerede'yi unutmadı!..

EĞİTİM 22.01.2021 - 14:55, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2575+ kez okundu.
 

Geredeli isim, Gerede'yi unutmadı!..

"Alanında uzman isimlerden olan hemşehrimiz Prof. Dr. İsmail Karagöz, 'Kur’an’ın Anlamı ve Tefsiri' isimli eserini Yusuf Özcan Kütüphanesine hediye etti."
Geredeli hemşehrimiz Prof. Dr. İsmail Karagöz tarafından çıkartılan 8 ciltlik eseri, Gerede İlçe Müftülüğü Kütüphanesine takdim edildi. Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Karagöz, geçtiğimiz haftalarda basımını tamamladığı 'Kur’an’ın Anlamı ve Tefsiri' isimli eserini Gerede Müftülüğü Yusuf Özcan Kütüphanesine hediye etti. Alanında uzman isimlerden olan hemşehrimiz Prof. Dr. İsmail Karagöz, açıklamalı halde hazırladığı ve basımını da gerçekleştirdiği  “Kur’an’ın Anlamı ve Tefsiri” isimli 8 ciltlik eserini Yusuf Özcan Kütüphanesine hediye etti. Müftülüğün sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin kısa bir açıklama yayımlayan Gerede İlçe Müftülüğü; "Değerli eseri kabul eden İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu sağlık ve afiyet dilekleri ile daha nice güzel eserler yazması temennisiyle hocamıza teşekkür etti. Değerli eseri kabul eden İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu sağlık ve afiyet dilekleri ile daha nice güzel eserler yazması temennisiyle hocamıza teşekkür etti” ifadelerine yer verildi.
"Alanında uzman isimlerden olan hemşehrimiz Prof. Dr. İsmail Karagöz, 'Kur’an’ın Anlamı ve Tefsiri' isimli eserini Yusuf Özcan Kütüphanesine hediye etti."

Geredeli hemşehrimiz Prof. Dr. İsmail Karagöz tarafından çıkartılan 8 ciltlik eseri, Gerede İlçe Müftülüğü Kütüphanesine takdim edildi.

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Karagöz, geçtiğimiz haftalarda basımını tamamladığı 'Kur’an’ın Anlamı ve Tefsiri' isimli eserini Gerede Müftülüğü Yusuf Özcan Kütüphanesine hediye etti.

Alanında uzman isimlerden olan hemşehrimiz Prof. Dr. İsmail Karagöz, açıklamalı halde hazırladığı ve basımını da gerçekleştirdiği  “Kur’an’ın Anlamı ve Tefsiri” isimli 8 ciltlik eserini Yusuf Özcan Kütüphanesine hediye etti.

Müftülüğün sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin kısa bir açıklama yayımlayan Gerede İlçe Müftülüğü; "Değerli eseri kabul eden İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu sağlık ve afiyet dilekleri ile daha nice güzel eserler yazması temennisiyle hocamıza teşekkür etti. Değerli eseri kabul eden İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu sağlık ve afiyet dilekleri ile daha nice güzel eserler yazması temennisiyle hocamıza teşekkür etti” ifadelerine yer verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.