Geredeli hayırseverlerden rekor bağış!

YAŞAM 17.05.2021 - 11:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2275+ kez okundu.
 

Geredeli hayırseverlerden rekor bağış!

"Ramazan ayı boyunca camilerde mukabele okuyan hafızlara verilen bu destek dahilinde toplam 128 öğrenciye para hediyeleri verildi."
​Gerede Müftülüğü, Geredeli hayırseverlerin buluşması ile düzenlediği bir projede ilçede hafızlık yapan öğrencilere maddi kazanımlı çeşitli hediyeler sundu. Ramazan ayı boyunca camilerde mukabele okuyan hafızlara verilen bu destek dahilinde toplam 128 öğrenciye para hediyeleri verildi. Gerede Müftülüğü rehberliğinde TDV Gerede Şubesinin katkılarıyla “Veren el ile alan eli buluşturuyoruz” projesi kapsamında Geredeli hayırseverlerin verdiği emanet, mukabele okuyan ve hafızlık eğitimine devam eden öğrencilere Gerede Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen program ile takdim edildi.  Programda konuşma yapan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; Kur’an ezberlemenin, okumanın, yaşamanın, ona tutunmanın önemini ayet ve hadislerle anlattı. Müftü Şenoğlu, konuşmasında; “Biz bu öğrencileri özendirmek, motive etmek, sevindirmek için küçük de olsa böyle bir iyiliğe vesile olmak istedik. Hamdolsun Gerede İlçemizde yaygın din eğitimi, hafızlık eğitimi çok iyi seviyede, daha iyi olması için çok daha yoğun çalışacağız” sözlerini kullandı. Projeye emeği, katkısı olanlara teşekkür ederek sözlerini tamamlayan Müftü Şenoğlu'nun konuşmasının ardından hafızlara hediyeleri takdim edildi. Geredeli hayırseverlerin katkıları ile oluşturulan havuzda biriktirilen emanetler, Gerede Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen programda 24 bayan ve 104 erkek olmak üzere toplam 128 öğrenciye teslim edildi.
"Ramazan ayı boyunca camilerde mukabele okuyan hafızlara verilen bu destek dahilinde toplam 128 öğrenciye para hediyeleri verildi."

​Gerede Müftülüğü, Geredeli hayırseverlerin buluşması ile düzenlediği bir projede ilçede hafızlık yapan öğrencilere maddi kazanımlı çeşitli hediyeler sundu.

Ramazan ayı boyunca camilerde mukabele okuyan hafızlara verilen bu destek dahilinde toplam 128 öğrenciye para hediyeleri verildi.

Gerede Müftülüğü rehberliğinde TDV Gerede Şubesinin katkılarıyla “Veren el ile alan eli buluşturuyoruz” projesi kapsamında Geredeli hayırseverlerin verdiği emanet, mukabele okuyan ve hafızlık eğitimine devam eden öğrencilere Gerede Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen program ile takdim edildi. 

Programda konuşma yapan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu; Kur’an ezberlemenin, okumanın, yaşamanın, ona tutunmanın önemini ayet ve hadislerle anlattı.

Müftü Şenoğlu, konuşmasında; “Biz bu öğrencileri özendirmek, motive etmek, sevindirmek için küçük de olsa böyle bir iyiliğe vesile olmak istedik. Hamdolsun Gerede İlçemizde yaygın din eğitimi, hafızlık eğitimi çok iyi seviyede, daha iyi olması için çok daha yoğun çalışacağız” sözlerini kullandı.

Projeye emeği, katkısı olanlara teşekkür ederek sözlerini tamamlayan Müftü Şenoğlu'nun konuşmasının ardından hafızlara hediyeleri takdim edildi.

Geredeli hayırseverlerin katkıları ile oluşturulan havuzda biriktirilen emanetler, Gerede Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen programda 24 bayan ve 104 erkek olmak üzere toplam 128 öğrenciye teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.