Gerede'ye kumanya ve bot dağıtıyorlar

YAŞAM 27.04.2021 - 10:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2479+ kez okundu.
 

Gerede'ye kumanya ve bot dağıtıyorlar

"Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği, yaptığı hayır hizmetleri ile ilçe halkının gönlünde yer kurmaya devam ediyor."
Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği, her ramazan olduğu gibi bu ramazanda da 1500 koliyi ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Dernek, bu sene 1500 kumanyaya ilave kış mevsimine girerken 1600 çift bot dağıtımı gerçekleştirdi. Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Yerlikaya ve yönetim kurulu üyeleri yaptığı hayır hizmetleri ile ilçe halkının gönlünde yer kurmaya devam ediyor. 2014 yılında iş insanı ve imam hatip İsmail Yerlikaya ve arkadaşları tarafından kurulan Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği, derneğin adına yardım faaliyetleri, öğrenciler için burs, sohbet programları, sosyal aktiviteler ve ramazan aylarında ihtiyaç sahiplerinin evlerine bizzat giderek kumanya dağıtımı gibi birçok faydalı icraatlara imza atmaya devam ediyor. Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği ramazan ayının başlaması ile birlikte sosyal sorumluluk bilincini yerine getirerek ilçe sakinlerine dağıtılmak üzere 1500 adet kumanya kolisi hazırlattı. Hedeflerinin ise daha fazla koli olduğunu belirten dernek yaptığı açıklamasında; “Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtmak üzere şuanda 1500 koli kumanya hazırladık. Hedefimiz ise bu rakamı artırmaktır. Gönüllülerimiz aracılığı ile kumanyaların dağıtımına başladık. Rabbimizden duamız koronavirüs musibetinin insanlığın üzerinden kalkması ve ülke olarak eski günlerdeki gibi cumalarımıza, teravihlerimize kavuşmak. Hayırseverlerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi. Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Yerlikaya ise konuya ilişkin açıklamasında, kendilerine destek verenlere teşekkür ederek; “İhtiyaç sahiplerine yönelik faaliyetlerimiz devam edecek. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine açığız. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürebildiysek bize bu mutluluk yeter. Derneğimizin faaliyetlerinde maddi ve manevi destek sağlayan herkese teşekkür ederim. Dağıtımlarda görev alan yönetim kurulu üyelerimize, tüm gönüllülerimize teşekkür ederim. Allah razı olsun” diye konuştu.
"Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği, yaptığı hayır hizmetleri ile ilçe halkının gönlünde yer kurmaya devam ediyor."

Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği, her ramazan olduğu gibi bu ramazanda da 1500 koliyi ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Dernek, bu sene 1500 kumanyaya ilave kış mevsimine girerken 1600 çift bot dağıtımı gerçekleştirdi.

Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Yerlikaya ve yönetim kurulu üyeleri yaptığı hayır hizmetleri ile ilçe halkının gönlünde yer kurmaya devam ediyor.

2014 yılında iş insanı ve imam hatip İsmail Yerlikaya ve arkadaşları tarafından kurulan Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği, derneğin adına yardım faaliyetleri, öğrenciler için burs, sohbet programları, sosyal aktiviteler ve ramazan aylarında ihtiyaç sahiplerinin evlerine bizzat giderek kumanya dağıtımı gibi birçok faydalı icraatlara imza atmaya devam ediyor.

Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği ramazan ayının başlaması ile birlikte sosyal sorumluluk bilincini yerine getirerek ilçe sakinlerine dağıtılmak üzere 1500 adet kumanya kolisi hazırlattı. Hedeflerinin ise daha fazla koli olduğunu belirten dernek yaptığı açıklamasında; “Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtmak üzere şuanda 1500 koli kumanya hazırladık. Hedefimiz ise bu rakamı artırmaktır. Gönüllülerimiz aracılığı ile kumanyaların dağıtımına başladık. Rabbimizden duamız koronavirüs musibetinin insanlığın üzerinden kalkması ve ülke olarak eski günlerdeki gibi cumalarımıza, teravihlerimize kavuşmak. Hayırseverlerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Yerlikaya ise konuya ilişkin açıklamasında, kendilerine destek verenlere teşekkür ederek; “İhtiyaç sahiplerine yönelik faaliyetlerimiz devam edecek. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine açığız. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürebildiysek bize bu mutluluk yeter. Derneğimizin faaliyetlerinde maddi ve manevi destek sağlayan herkese teşekkür ederim. Dağıtımlarda görev alan yönetim kurulu üyelerimize, tüm gönüllülerimize teşekkür ederim. Allah razı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.