Gerede'ye kaç kişi görevlendirildi?

EĞİTİM 03.09.2021 - 15:18, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2834+ kez okundu.
 

Gerede'ye kaç kişi görevlendirildi?

"Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Taslak Listesi Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlandı."
Ülkemizde 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı anaokulu ile birinci sınıflara başlarken, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021 yılı görev yapacak olan yönetici görevlendirme atamaları gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Taslak Listesi Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlandı. 1 Eylül 2021 22:40 788Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Taslak Liste Milli Eğitim Müdürlüğü WEB sayfasında paylaşıldı. 05/02/2021 tarih ve 31386 sayılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına yönetici Görevlendirme Yönetmeliği kapsamında 2021 Yılı ilk defa yönetici görevlendirme başvuruları incelenmesinin ardından, Başvuran adayların alanları, kurumların öncelik durumu ve puan üstünlüğü gözetilerek oluşturulan 2021 Yılı ilk defa yönetici görevlendirme gerçekleştirildi. Buna göre, Merkezde 6 müdür yardımcısı müdür olarak, 1 müdür yardımcısı müdür başyardımcısı, 3 öğretmen müdür başyardımcısı ve 14 öğretmen müdür yardımcısı olarak görev yapacaklar. İlçelerde ise durum şöyle; Mudurnu'da 2 müdür yardımcısı müdür, 2 öğretmen müdür yardımcısı, Kıbrıscık'ta 1 müdür yardımcısı müdür,  Seben'de 1 öğretmen müdür, 2 öğretmen müdür yardımcısı, Mengen'de 2 öğretmen, müdür yardımcısı, Yeniçağa'da 1 öğretmen, müdür başyardımcısı ve ilçemiz Gerede'de ise 1 müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı, 2 öğretmen müdür yardımcısı görevine getirildiler.
"Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Taslak Listesi Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlandı."

Ülkemizde 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı anaokulu ile birinci sınıflara başlarken, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021 yılı görev yapacak olan yönetici görevlendirme atamaları gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Taslak Listesi Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlandı. 1 Eylül 2021 22:40 788Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Taslak Liste Milli Eğitim Müdürlüğü WEB sayfasında paylaşıldı.

05/02/2021 tarih ve 31386 sayılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına yönetici Görevlendirme Yönetmeliği kapsamında 2021 Yılı ilk defa yönetici görevlendirme başvuruları incelenmesinin ardından, Başvuran adayların alanları, kurumların öncelik durumu ve puan üstünlüğü gözetilerek oluşturulan 2021 Yılı ilk defa yönetici görevlendirme gerçekleştirildi.

Buna göre, Merkezde 6 müdür yardımcısı müdür olarak, 1 müdür yardımcısı müdür başyardımcısı, 3 öğretmen müdür başyardımcısı ve 14 öğretmen müdür yardımcısı olarak görev yapacaklar.

İlçelerde ise durum şöyle; Mudurnu'da 2 müdür yardımcısı müdür, 2 öğretmen müdür yardımcısı, Kıbrıscık'ta 1 müdür yardımcısı müdür,  Seben'de 1 öğretmen müdür, 2 öğretmen müdür yardımcısı, Mengen'de 2 öğretmen, müdür yardımcısı, Yeniçağa'da 1 öğretmen, müdür başyardımcısı ve ilçemiz Gerede'de ise 1 müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı, 2 öğretmen müdür yardımcısı görevine getirildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.