Gerede'ye iki bölüm daha!..

EĞİTİM 22.03.2021 - 16:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2609+ kez okundu.
 

Gerede'ye iki bölüm daha!..

"Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu ile Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne 2 yeni bölüm daha kazandırıldı."
Gerede Meslek Yüksekokulu ile Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne 2 yeni bölüm daha kazandırıldı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörlüğü’nün teklifi ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından alınan kararla; Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu’na Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Bölümü, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne ise Moda ve Tekstil Bölümü açılması uygun bulundu. KAYA’DAN ALLAR’A HEDİYE Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferudun Kaya da Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a yeni bölümler için teşekkür ziyaretinde bulundu. Ferudun Kaya, “Her iki okula kazandırılan bölümlerimiz, sadece bugün değil her zaman yanımızda olan ve ilettiğimiz hiçbir isteği geri çevirmeyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ediyorum” dedi. Kaya ayrıca Başkan Allara bir hediye takdim etti. ALLAR: “EĞİTİME DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ” Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ise; “AİBÜ Gerede Meslek Yüksekolumuza yeni açılan Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Bölümü ve AİBÜ Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültemize yeni açılan Moda ve Tekstil Bölümü nedeni ile ve bugüne kadar gerek Yüksekolumuza, gerekse Fakültemize verdiğimiz desteklerden dolayı; Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ferudun Kaya hocamız ziyaretimize gelerek, şahsıma hediye takdim etti. Yeni bölümlerimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, eğitime desteğimizi sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum” diye konuştu.
"Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu ile Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne 2 yeni bölüm daha kazandırıldı."

Gerede Meslek Yüksekokulu ile Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne 2 yeni bölüm daha kazandırıldı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörlüğü’nün teklifi ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından alınan kararla; Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu’na Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Bölümü, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne ise Moda ve Tekstil Bölümü açılması uygun bulundu.

KAYA’DAN ALLAR’A HEDİYE
Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferudun Kaya da Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a yeni bölümler için teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ferudun Kaya, “Her iki okula kazandırılan bölümlerimiz, sadece bugün değil her zaman yanımızda olan ve ilettiğimiz hiçbir isteği geri çevirmeyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ediyorum” dedi. Kaya ayrıca Başkan Allara bir hediye takdim etti.

ALLAR: “EĞİTİME DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ise; “AİBÜ Gerede Meslek Yüksekolumuza yeni açılan Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Bölümü ve AİBÜ Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültemize yeni açılan Moda ve Tekstil Bölümü nedeni ile ve bugüne kadar gerek Yüksekolumuza, gerekse Fakültemize verdiğimiz desteklerden dolayı; Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ferudun Kaya hocamız ziyaretimize gelerek, şahsıma hediye takdim etti. Yeni bölümlerimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, eğitime desteğimizi sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.