Gerede'ye de geldi!..

GÜNDEM 28.04.2021 - 11:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 8520+ kez okundu.
 

Gerede'ye de geldi!..

"​​Koronavirüsle mücadele kapsamında ilimizde hem Çin Sinovac aşısı hem de Alman BionTech aşısı uygulanmaya devam ediyor. Gerede Devlet Hastanemizde de Biontech aşısı yapılmaya başlıyor."
Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol yaptığı duyuruda artık Gerede Devlet Hastanesinde de BionTech aşısının uygulanabileceğini belirtti. Gerede'de şimdiye değin Çin Sinovac aşısı yapılabiliyordu. Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’un sosyal medya hesabından yaptığı duyurusunda, 30 Nisan 2021 Cuma gününden itibaren Gerede Devlet Hastanesinde de uygulanmaya başlayacağı dile getirildi. Bolu İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada Biontech aşısının 30 Nisan 2021 Cuma gününden itibaren Gerede Devlet Hastanesinde de uygulanmaya başlayacağı bildirildi. Sağlık Müdürlüğü duyurusunda, “Gece saat 24.00’e kadar BionTech aşılama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. MHRS web, MHRS mobil, ALO 182, e-Nabız veya hastanemizden randevu oluşturup aşınızı güvenle olabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.
"​​Koronavirüsle mücadele kapsamında ilimizde hem Çin Sinovac aşısı hem de Alman BionTech aşısı uygulanmaya devam ediyor. Gerede Devlet Hastanemizde de Biontech aşısı yapılmaya başlıyor."

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol yaptığı duyuruda artık Gerede Devlet Hastanesinde de BionTech aşısının uygulanabileceğini belirtti.

Gerede'de şimdiye değin Çin Sinovac aşısı yapılabiliyordu. Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’un sosyal medya hesabından yaptığı duyurusunda, 30 Nisan 2021 Cuma gününden itibaren Gerede Devlet Hastanesinde de uygulanmaya başlayacağı dile getirildi.


Bolu İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada Biontech aşısının 30 Nisan 2021 Cuma gününden itibaren Gerede Devlet Hastanesinde de uygulanmaya başlayacağı bildirildi.

Sağlık Müdürlüğü duyurusunda, “Gece saat 24.00’e kadar BionTech aşılama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. MHRS web, MHRS mobil, ALO 182, e-Nabız veya hastanemizden randevu oluşturup aşınızı güvenle olabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.