Gerede programı belli oldu

YAŞAM 14.07.2021 - 13:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1623+ kez okundu.
 

Gerede programı belli oldu

"Gerede'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri yarın başlıyor."
İlçemizde yapılacak olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri açıklandı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı milletin kahramanca bir mücadeleyle elde ettiği zaferin beşinci yılında ilçemizde de çeşitli programlar düzenlenecek. 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla ülke genelinde organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü Gerede’de yapılacak etkinliklerin programı belli oldu. Programlar, 15 Temmuz Perşembe ve 16 Temmuz Cuma günü iki gün sürecek. 15 Temmuz Perşembe günü Saat:11:15’de Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve protokol heyeti Gerede Şehir Mezarlığında Şehitlik ziyareti yapacak ve programlar gün boyu devam edecek. 15 TEMMUZ PERŞEMBE Saat:12.00 ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULMASI HATM-İ ŞERİF DUASI YAPILMASI Yer: Yeni Camii Saat:13.30 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ Yer: Cumhuriyet Meydanı Saat:14.00 15 TEMMUZ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİ ZİYARETLERİ (Ziyaretler; Kaymakam, Askerlik Şubesi Başkanı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü ve Gerede Şehit Fatih Kalu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü tarafından gerçekleştirilecektir.) Saat:21.00 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI Yer: Cumhuriyet Meydanı -Saygı Duruşu- İstiklal Marşı -Kur’an-ı Kerim Tilaveti -15 Temmuz Temalı Sinevizyon Gösterisi -Protokol Konuşmaları -Şiir Dinletisi -Tasavvuf Musikisi ve Semazen Gösterisi Saat:00.13 TÜM CAMİLERDEN SELA OKUNMASI VE DUA Demokrasi Nöbeti 16 TEMMUZ CUMA Gerede AK Parti Gençlik Kolları’nın organize ettiği program kapsamında, 16 Temmuz Cuma Saat:21:00’da ünlü televizyon programcısı, yazar ve şair Serdar Tuncer sahne alacak.
"Gerede'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri yarın başlıyor."

İlçemizde yapılacak olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri açıklandı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı milletin kahramanca bir mücadeleyle elde ettiği zaferin beşinci yılında ilçemizde de çeşitli programlar düzenlenecek.

15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla ülke genelinde organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü Gerede’de yapılacak etkinliklerin programı belli oldu. Programlar, 15 Temmuz Perşembe ve 16 Temmuz Cuma günü iki gün sürecek.

15 Temmuz Perşembe günü Saat:11:15’de Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve protokol heyeti Gerede Şehir Mezarlığında Şehitlik ziyareti yapacak ve programlar gün boyu devam edecek.

15 TEMMUZ PERŞEMBE
Saat:12.00 ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULMASI HATM-İ ŞERİF DUASI YAPILMASI
Yer: Yeni Camii
Saat:13.30 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ
Yer: Cumhuriyet Meydanı
Saat:14.00 15 TEMMUZ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİ ZİYARETLERİ
(Ziyaretler; Kaymakam, Askerlik Şubesi Başkanı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü ve Gerede Şehit Fatih Kalu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü tarafından gerçekleştirilecektir.)
Saat:21.00 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI
Yer: Cumhuriyet Meydanı
-Saygı Duruşu- İstiklal Marşı
-Kur’an-ı Kerim Tilaveti
-15 Temmuz Temalı Sinevizyon Gösterisi
-Protokol Konuşmaları
-Şiir Dinletisi
-Tasavvuf Musikisi ve Semazen Gösterisi
Saat:00.13 TÜM CAMİLERDEN SELA OKUNMASI VE DUA
Demokrasi Nöbeti

16 TEMMUZ CUMA
Gerede AK Parti Gençlik Kolları’nın organize ettiği program kapsamında, 16 Temmuz Cuma Saat:21:00’da ünlü televizyon programcısı, yazar ve şair Serdar Tuncer sahne alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.