Gerede'nin muhtarları kimler oldu?

SİYASET 03.04.2019 - 11:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 6837+ kez okundu.
 

Gerede'nin muhtarları kimler oldu?

31 Mart Yerel seçimlerinin bir diğer merak edilen konusu da mahalle muhtarlıklarıydı. İlçemiz Gerede’de seçimlere yaklaşık 350 civarında muhtar adayı katılırken bunların 50’den fazlası merkez mahalleleri içinde yer aldı. Elliden fazla muhtarın yarıştığı mahallelerde yapılan seçimlerdeki heyecanda belediye başkanlığı seçimlerini aratmadı. Sekiz mahalleden yaklaşık 50 civarında ismin adaylığını koyması sonrası adeta mahalle muhtar adayları da belediye başkan adayları gibi seçim çalışması yürüttü. Yapılan seçim sonrası Gerede merkezde 8 mahallede muhtar seçilen isimler şu şekilde; Seviller Mahallesi Hakan Özzeftci Orta Mahalle Rıdvan Ergün Kitirler Mahallesi İbrahim Öyke Yenimahalle Halil Yakar Bahçelievler Mahallesi Hasan Eşiyok Dayıoğlu Mahallesi Mehmet Özcan Kabiller Mahallesi Mustafa Güvenç Demirciler Mahallesi Mustafa Nadi Gül oldu.

31 Mart Yerel seçimlerinin bir diğer merak edilen konusu da mahalle muhtarlıklarıydı. İlçemiz Gerede’de seçimlere yaklaşık 350 civarında muhtar adayı katılırken bunların 50’den fazlası merkez mahalleleri içinde yer aldı.

Elliden fazla muhtarın yarıştığı mahallelerde yapılan seçimlerdeki heyecanda belediye başkanlığı seçimlerini aratmadı. Sekiz mahalleden yaklaşık 50 civarında ismin adaylığını koyması sonrası adeta mahalle muhtar adayları da belediye başkan adayları gibi seçim çalışması yürüttü.

Yapılan seçim sonrası Gerede merkezde 8 mahallede muhtar seçilen isimler şu şekilde;

Seviller Mahallesi Hakan Özzeftci

Orta Mahalle Rıdvan Ergün

Kitirler Mahallesi İbrahim Öyke

Yenimahalle Halil Yakar

Bahçelievler Mahallesi Hasan Eşiyok

Dayıoğlu Mahallesi Mehmet Özcan

Kabiller Mahallesi Mustafa Güvenç

Demirciler Mahallesi Mustafa Nadi Gül oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.