Gerede Milli Eğitim'e yeni isim!..

EĞİTİM 08.10.2019 - 11:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2634+ kez okundu.
 

Gerede Milli Eğitim'e yeni isim!..

" İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin’in İl Müdürlüğüne tayini sonrasında yerine gelen isim Nizami Özalp oldu."
Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişikliği yaşandı. İlçemizde uzun zamandır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Erkan Çetin’in İl Müdürlüğüne uzman kadrosu ile tayin istemesinin ardından boşalan koltuğa ilçemizde dokuz yıldır okul müdürlüğü yapan Nizami Özalp atandı. İlçemizin eğitim camiasında ve çevresinde sevilen isimlerden biri olan Nizami Özalp, devir teslim töreninin ardından makamına geçerek yeni dönemin startını da bugün itibarı ile verdi.
" İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin’in İl Müdürlüğüne tayini sonrasında yerine gelen isim Nizami Özalp oldu."

Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişikliği yaşandı.

İlçemizde uzun zamandır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Erkan Çetin’in İl Müdürlüğüne uzman kadrosu ile tayin istemesinin ardından boşalan koltuğa ilçemizde dokuz yıldır okul müdürlüğü yapan Nizami Özalp atandı.

İlçemizin eğitim camiasında ve çevresinde sevilen isimlerden biri olan Nizami Özalp, devir teslim töreninin ardından makamına geçerek yeni dönemin startını da bugün itibarı ile verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.