Gerede’den 7 sporcu..

SPOR 01.10.2021 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3857+ kez okundu.
 

Gerede’den 7 sporcu..

"Gerede’den 7 sporcu Milli Takım’a seçilerek Bitlis’e gitti.."
Gerede Arkut Sporcu Eğitim Merkezinden 4 bayan, 3 erkek sporcumuz Kayaklı Koşu Çocuk Milli Takımına seçilerek Bitlis ilinde kampa girdi. Gerede’den Çocuk Milli Takımda sporcularımız Hiranur Çığrılı, Irmak Erdem, Betül Aktaş, Büşra Demirdaşlı, İbrahim Salli Ayyıldız, Abdüssamet Yılmaz ve Ozan Çanlı yer aldı. İlçemizden 4 bayan, 3 erkek olmak üzere 7 milli sporcumuz Kayaklı Koşu Çocuk Milli Takımına seçilerek Kayaklı Koşu Milli Takım Antrenörü Cemal Çetinkaya eşliğinde Bitlis kampına başladı. 5 ilden 9’u bayan 18 sporcu, 4 antrenör nezaretinde 15 günlük kamp çalışmalarını sürdürüyor. Bitlis’in Tatvan ilçesinde kampa giren Türkiye Kayak Federasyonu Kayak Milli Takımı, çevre yolundaki 20 kilometrelik parkurda, kışın yapılacak olan yarışmalara hazırlanıyor. Tekerlekli Kayak Milli Takımı sporcuları, 2021 faaliyet programında yer alan kayaklı koşu kondisyon ve tekerlekli kayak antrenmanları için Bitlis’in Tatvan ilçesine gitti. 5 ilden 9’u bayan 18 sporcu, 4 antrenör nezaretinde çalışmalarını devam ettirirken, 15 gün sürecek olan kampta, sporcular Bitlis-Tatvan çevre yolundaki 20 kilometrelik parkurda önümüzdeki kış sezonu yapılacak olan yarışmalara sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar. Kayaklı Koşu Milli Takım ve Gerede Arkut SEM Antrenörü Cemal Çetinkaya, Bitlis’te olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Kayaklı Koşu Çocuk Milli Takımı kampını Bitlis’te gerçekleştiriyoruz. Burada olmaktan son derece memnunum. Bitlis tarih kokan bir kent. Burada hem kapımızda çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Hem de boş zamanlarımızda kenti gezme fırsatı buluyoruz. Başarılı bir kamp geçirdiğimize inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
"Gerede’den 7 sporcu Milli Takım’a seçilerek Bitlis’e gitti.."

Gerede Arkut Sporcu Eğitim Merkezinden 4 bayan, 3 erkek sporcumuz Kayaklı Koşu Çocuk Milli Takımına seçilerek Bitlis ilinde kampa girdi. Gerede’den Çocuk Milli Takımda sporcularımız Hiranur Çığrılı, Irmak Erdem, Betül Aktaş, Büşra Demirdaşlı, İbrahim Salli Ayyıldız, Abdüssamet Yılmaz ve Ozan Çanlı yer aldı.

İlçemizden 4 bayan, 3 erkek olmak üzere 7 milli sporcumuz Kayaklı Koşu Çocuk Milli Takımına seçilerek Kayaklı Koşu Milli Takım Antrenörü Cemal Çetinkaya eşliğinde Bitlis kampına başladı.

5 ilden 9’u bayan 18 sporcu, 4 antrenör nezaretinde 15 günlük kamp çalışmalarını sürdürüyor. Bitlis’in Tatvan ilçesinde kampa giren Türkiye Kayak Federasyonu Kayak Milli Takımı, çevre yolundaki 20 kilometrelik parkurda, kışın yapılacak olan yarışmalara hazırlanıyor.

Tekerlekli Kayak Milli Takımı sporcuları, 2021 faaliyet programında yer alan kayaklı koşu kondisyon ve tekerlekli kayak antrenmanları için Bitlis’in Tatvan ilçesine gitti.

5 ilden 9’u bayan 18 sporcu, 4 antrenör nezaretinde çalışmalarını devam ettirirken, 15 gün sürecek olan kampta, sporcular Bitlis-Tatvan çevre yolundaki 20 kilometrelik parkurda önümüzdeki kış sezonu yapılacak olan yarışmalara sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar.

Kayaklı Koşu Milli Takım ve Gerede Arkut SEM Antrenörü Cemal Çetinkaya, Bitlis’te olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Kayaklı Koşu Çocuk Milli Takımı kampını Bitlis’te gerçekleştiriyoruz. Burada olmaktan son derece memnunum. Bitlis tarih kokan bir kent. Burada hem kapımızda çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Hem de boş zamanlarımızda kenti gezme fırsatı buluyoruz. Başarılı bir kamp geçirdiğimize inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.