Gerede'deki uygulamalarda şüpheli kişilere..

ASAYİŞ 11.10.2021 - 14:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 8993+ kez okundu.
 

Gerede'deki uygulamalarda şüpheli kişilere..

"Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Gerede MYO’nun açılması ile birlikte üniversite bölgesinde trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirildi."
Gerede’de, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından trafik ve asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamada özellikle trafikte seyreden araçlar durdurularak sürücü ve taşıdıkları yolcuların kimlik sorguları yapıldı. Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler BAİBÜ Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Gerede MYO’nun açılması ile birlikte Üniversite bölgesinde trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama Osmanlı Caddesi ve Yurt Sokak üzerinde yapıldı. Ekipler uygulamada durdurulan araçların sürücüleri başta olmak üzere araç içerisindekilere genel trafik kuralları hakkında kısa bilgilendirme yaptı. Ayrıca şüpheli kişilere yönelik kimlik kontrolleri gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere göre; trafik ve asayiş uygulamalarının sık sık devam edeceği öğrenildi.
"Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Gerede MYO’nun açılması ile birlikte üniversite bölgesinde trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirildi."

Gerede’de, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından trafik ve asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamada özellikle trafikte seyreden araçlar durdurularak sürücü ve taşıdıkları yolcuların kimlik sorguları yapıldı.

Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler BAİBÜ Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Gerede MYO’nun açılması ile birlikte Üniversite bölgesinde trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Uygulama Osmanlı Caddesi ve Yurt Sokak üzerinde yapıldı. Ekipler uygulamada durdurulan araçların sürücüleri başta olmak üzere araç içerisindekilere genel trafik kuralları hakkında kısa bilgilendirme yaptı. Ayrıca şüpheli kişilere yönelik kimlik kontrolleri gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre; trafik ve asayiş uygulamalarının sık sık devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.