Gerede'deki deprem korkuttu!

YAŞAM 24.05.2021 - 10:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2227+ kez okundu.
 

Gerede'deki deprem korkuttu!

"Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgilere göre yerin 5,0 km derinliğinde saat 16.38'de Gerede Eymür'de 3.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi."
Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Eymür merkezli deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3.3 olarak ölçülürken, derinliği 5,0 olarak açıklandı. Deprem vatandaşlar tarafından hissedilirken, yaralanma ve maddi hasar meydana gelmedi. Gerede'de dün akşamüstü meydana gelen deprem paniğe neden oldu. Deprem sonrasında birçok siyasi ve STK temsilcisi de geçmiş olsun mesajları paylaştı. ​İlimizde zaman zaman meydana gelen ufak çaplı sarsıntılardan sonra ilçemizde de meydana gelen orta seviyedeki deprem halkta paniğe neden oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesinden alınan verilere göre Gerede’ye bağlı Eymir köyünde akşamüstü deprem meydana geldi. Saat 16.38’de yerin 5 kilometre derinliğinde 3.3 büyüklüğünde meydana gelen depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşadılar. Depremin ardından birçok siyasi ve STK temsilcisi de Gerede’de yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla ilettiler. Öte yandan ilçemizde yaşanan deprem AFAD verilerine göre ise yerin 12.3 kilometre derinliğinde ve 3.1 büyüklüğünde meydana geldi.
"Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgilere göre yerin 5,0 km derinliğinde saat 16.38'de Gerede Eymür'de 3.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi."

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Eymür merkezli deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3.3 olarak ölçülürken, derinliği 5,0 olarak açıklandı. Deprem vatandaşlar tarafından hissedilirken, yaralanma ve maddi hasar meydana gelmedi.

Gerede'de dün akşamüstü meydana gelen deprem paniğe neden oldu. Deprem sonrasında birçok siyasi ve STK temsilcisi de geçmiş olsun mesajları paylaştı.


​İlimizde zaman zaman meydana gelen ufak çaplı sarsıntılardan sonra ilçemizde de meydana gelen orta seviyedeki deprem halkta paniğe neden oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesinden alınan verilere göre Gerede’ye bağlı Eymir köyünde akşamüstü deprem meydana geldi. Saat 16.38’de yerin 5 kilometre derinliğinde 3.3 büyüklüğünde meydana gelen depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşadılar.

Depremin ardından birçok siyasi ve STK temsilcisi de Gerede’de yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla ilettiler.
Öte yandan ilçemizde yaşanan deprem AFAD verilerine göre ise yerin 12.3 kilometre derinliğinde ve 3.1 büyüklüğünde meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.