Gerede'de orası da hizmete giriyor!

EKONOMİ 28.05.2021 - 21:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1639+ kez okundu.
 

Gerede'de orası da hizmete giriyor!

"Çalışmaların tamamlandığı kapalı semt pazarında için önümüzdeki günlerde son kontrollerin yapılarak kabul sürecinin tamamlanması ile birlikte vatandaşların ve esnafın hizmetine açılması planlanıyor."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan Yenimahalle Kapalı Pazaryerinde çalışmalar tamamlandı. Yenimahalle 2 Nolu Sağlık Ocağı’nın doğusunda bulunan yaklaşık bin 100 metrekarelik alanda pazar yeri ve açık otopark olarak da kullanılabilecek üzeri kapalı semt pazarı yapımı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında çelik konstrüksiyon kolonlar yerleştirildi, çatı kapandı, çatı olukları tamamlandı, elektrik tesisat çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların son aşamasında ise çevre düzenlemesi tamamlanarak hizmete girmeye hazır hale geldi. Çalışmaların tamamlandığı Kapalı Semt Pazarında önümüzdeki günlerde son kontrollerin yapılarak kabul sürecinin tamamlanması ile birlikte vatandaşların ve esnafın hizmetine açılması planlanıyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projesinin hayata geçmesi ile birlikte, Çarşamba günleri açık alanda kurulan semt pazarının kapalı alanda kurulmaya başlaması ile esnaf ve mahalle sakinleri kış şartlarında oluşan olumsuz hava koşullarından, yaz mevsiminde güneşten ve yağmur yağışı gibi etkenlerden kurtulmuş olacaklar. Pazaryerinin yapımı esnasında hemen bitişikte bulunan spor tesisinin de yenileme çalışmaları yapıldı.
"Çalışmaların tamamlandığı kapalı semt pazarında için önümüzdeki günlerde son kontrollerin yapılarak kabul sürecinin tamamlanması ile birlikte vatandaşların ve esnafın hizmetine açılması planlanıyor."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan Yenimahalle Kapalı Pazaryerinde çalışmalar tamamlandı.

Yenimahalle 2 Nolu Sağlık Ocağı’nın doğusunda bulunan yaklaşık bin 100 metrekarelik alanda pazar yeri ve açık otopark olarak da kullanılabilecek üzeri kapalı semt pazarı yapımı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında çelik konstrüksiyon kolonlar yerleştirildi, çatı kapandı, çatı olukları tamamlandı, elektrik tesisat çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların son aşamasında ise çevre düzenlemesi tamamlanarak hizmete girmeye hazır hale geldi.

Çalışmaların tamamlandığı Kapalı Semt Pazarında önümüzdeki günlerde son kontrollerin yapılarak kabul sürecinin tamamlanması ile birlikte vatandaşların ve esnafın hizmetine açılması planlanıyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projesinin hayata geçmesi ile birlikte, Çarşamba günleri açık alanda kurulan semt pazarının kapalı alanda kurulmaya başlaması ile esnaf ve mahalle sakinleri kış şartlarında oluşan olumsuz hava koşullarından, yaz mevsiminde güneşten ve yağmur yağışı gibi etkenlerden kurtulmuş olacaklar. Pazaryerinin yapımı esnasında hemen bitişikte bulunan spor tesisinin de yenileme çalışmaları yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.