Gerede'de her ay yapılacak

YAŞAM 19.10.2021 - 11:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3326+ kez okundu.
 

Gerede'de her ay yapılacak

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün genelgesi ile her ay yapılması ön görülen muhtar toplantılarının yenisini mahalle ve köy muhtarlarıyla bir toplantı yaparak gerçekleştirdi."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, muhtar toplantıları kapsamında mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün genelgesi ile her ay yapılması ön görülen muhtar toplantılarının yenisini mahalle ve köy muhtarlarıyla bir toplantı yaparak gerçekleştirdi. Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam Cengiz Ayhan’ın başkanlığındaki muhtarlar toplantısına İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Aybarlık, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Tursunbek, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Korkmaz, İlçe Tarım Müdürü Mutlu Yıldız, SYDV Müdürü Nihat Çelikbaş ile mahalle ve köy muhtarları katıldı. Toplantıda; asayiş ve güvenlik, sosyal yardımlar, köylere yapılan hizmetler, tarımsal faaliyetler ile ruhsatsız yapılaşma konuları ele alındı. Toplantıda muhtarların köy ve mahallelerinde karşılaştıkları sorun ve talepleri dinleyen Kaymakam Ayhan, taleplerin çözüm yollarını anlatarak sorunların takipçisi olacağını söyledi. Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan; “Demokrasimizin temel taşı ve milletimizin güzide temsilcisi olan muhtarlarıma özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün genelgesi ile her ay yapılması ön görülen muhtar toplantılarının yenisini mahalle ve köy muhtarlarıyla bir toplantı yaparak gerçekleştirdi."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, muhtar toplantıları kapsamında mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün genelgesi ile her ay yapılması ön görülen muhtar toplantılarının yenisini mahalle ve köy muhtarlarıyla bir toplantı yaparak gerçekleştirdi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam Cengiz Ayhan’ın başkanlığındaki muhtarlar toplantısına İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Aybarlık, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Tursunbek, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Korkmaz, İlçe Tarım Müdürü Mutlu Yıldız, SYDV Müdürü Nihat Çelikbaş ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda; asayiş ve güvenlik, sosyal yardımlar, köylere yapılan hizmetler, tarımsal faaliyetler ile ruhsatsız yapılaşma konuları ele alındı.

Toplantıda muhtarların köy ve mahallelerinde karşılaştıkları sorun ve talepleri dinleyen Kaymakam Ayhan, taleplerin çözüm yollarını anlatarak sorunların takipçisi olacağını söyledi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan; “Demokrasimizin temel taşı ve milletimizin güzide temsilcisi olan muhtarlarıma özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.