Gerede'de, 60 çalışana..

YAŞAM 20.08.2021 - 11:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1888+ kez okundu.
 

Gerede'de, 60 çalışana..

"Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren 60 firma çalışanına yangın eğitimi verilip tatbikat yapıldı."
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile hayata geçirilen deri sektöründe iş sağlığı ve güvenliği iyi uygulama örneği projesi eğitimleri devam ediyor. Bu kapsamda Gerede Deri İhtisas OSB’de hizmet veren 60 firma çalışanına eğitim verilerek tatbikat yapıldı. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen deri sektöründe iş sağlığı ve güvenliği iyi uygulama örneği projesi, iş sağlığı ve güvenliğinin geliştirilmesi hibe programı kapsamında yürütülen proje Gerede Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hayata geçiriliyor. Proje kapsamında Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren 60 firma çalışanına yangın eğitimi verilip tatbikat yapıldı.
"Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren 60 firma çalışanına yangın eğitimi verilip tatbikat yapıldı."

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile hayata geçirilen deri sektöründe iş sağlığı ve güvenliği iyi uygulama örneği projesi eğitimleri devam ediyor. Bu kapsamda Gerede Deri İhtisas OSB’de hizmet veren 60 firma çalışanına eğitim verilerek tatbikat yapıldı.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen deri sektöründe iş sağlığı ve güvenliği iyi uygulama örneği projesi, iş sağlığı ve güvenliğinin geliştirilmesi hibe programı kapsamında yürütülen proje Gerede Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hayata geçiriliyor.

Proje kapsamında Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren 60 firma çalışanına yangın eğitimi verilip tatbikat yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.