'Gerede büyük bir potansiyele sahip..'

EKONOMİ 26.04.2019 - 11:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2904+ kez okundu.
 

'Gerede büyük bir potansiyele sahip..'

" Prof. Dr. Altıntaş, ilçenin deri sanayiciliği yanında turizm açısından da büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyledi."
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, “Gerede’nin Turizm Olanaklarının Değerlendirilmesi” konulu konferans düzenledi. Gerede'de tertip edilen konferansı, BAİBÜ Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nden Araştırma Görevlisi Dr. İsa Bayhan verdi. Konferansın açılış konuşmasını Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş yaptı. Gerede’nin Karadeniz Bölgesi’nin saklı bir incisi olduğunu belirten Prof. Dr. Altıntaş, ilçenin deri sanayiciliği yanında turizm açısından da büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Gerede’nin doğal ve tarihi özellikleri açısından Bolu’nun önemli turistik merkezlerinden biri olabileceğine dikkati çeken Prof. Dr. Altıntaş, büyük şehirlere yakın olan konumunun da ilçeye sağladığı avantajlardan söz etti. Gerede’nin turizmdeki olanaklarını değerlendiren Dr. İsa Bayhan ise, turizm sektörünün Türkiye ekonomisine sağladığı katkıları anlattı. Bolu ve Gerede’nin kış turizmi potansiyelinin çok büyük olduğuna işaret eden Bayhan'ın, bu sektöre ciddi yatırımlar yapılmasının gerekliliği ve önemine vurgu yaptığı konferans, hediye takdiminin ardından sona erdi.
" Prof. Dr. Altıntaş, ilçenin deri sanayiciliği yanında turizm açısından da büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyledi."

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, “Gerede’nin Turizm Olanaklarının Değerlendirilmesi” konulu konferans düzenledi.

Gerede'de tertip edilen konferansı, BAİBÜ Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nden Araştırma Görevlisi Dr. İsa Bayhan verdi.

Konferansın açılış konuşmasını Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş yaptı. Gerede’nin Karadeniz Bölgesi’nin saklı bir incisi olduğunu belirten Prof. Dr. Altıntaş, ilçenin deri sanayiciliği yanında turizm açısından da büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.
Gerede’nin doğal ve tarihi özellikleri açısından Bolu’nun önemli turistik merkezlerinden biri olabileceğine dikkati çeken Prof. Dr. Altıntaş, büyük şehirlere yakın olan konumunun da ilçeye sağladığı avantajlardan söz etti.

Gerede’nin turizmdeki olanaklarını değerlendiren Dr. İsa Bayhan ise, turizm sektörünün Türkiye ekonomisine sağladığı katkıları anlattı.

Bolu ve Gerede’nin kış turizmi potansiyelinin çok büyük olduğuna işaret eden Bayhan'ın, bu sektöre ciddi yatırımlar yapılmasının gerekliliği ve önemine vurgu yaptığı konferans, hediye takdiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.