FIS Gerede başladı!

SPOR 18.01.2021 - 14:04, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2213+ kez okundu.
 

FIS Gerede başladı!

"FIS Teknik Delegesi Necati Kaplan, hafta sonu yağan karla pistin hazır hale geldiğini belirtti. "
Türkiye Kayak Federasyonu ile Uluslararası Kayak Federasyonunun (FIS) 2021 faaliyet programında yer alan Gerede Kupası’nın hazırlıkları tamamlandı. Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Gerede ilçemizde bulunan Arkut Kayaklı Koşu Merkezi’nde organize edilecek kupa, 18 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da kadınlar 5 kilometre yarışıyla başlayacak. FIS Teknik Delegesi Necati Kaplan, hafta sonu yağan karla pistin hazır hale geldiğini belirtti. Kaplan, organizasyonun iki gün süreceğini aktardı. Yarışma Müdürü Haydar Çetinkaya, ekibi ile birlikte cuma gününden bu yana pistte hazırlık yaptıklarını anlatarak; "Hafta sonu yağan kar sonrasında pistimiz yarışmalara son derece elverişli hale geldi. Doğa ve kayaklı koşu cennetimiz olan Gerede Arkut’ta en güzel koşullarda iyi bir organizasyon gerçekleştireceğiz.” diye konuştu. Edinilen diğer bilgilere göre, söz konusu organizasyonun şubat ayı içerisinde Finlandiya’da da düzenleneceği ifade edilirken, Gençler ve 23 Yaş Altı Dünya Şampiyonası’na hazırlanan milli takım için de  2 günlük organizasyonun  prova niteliği taşıdığı dile getirildi.
"FIS Teknik Delegesi Necati Kaplan, hafta sonu yağan karla pistin hazır hale geldiğini belirtti. "

Türkiye Kayak Federasyonu ile Uluslararası Kayak Federasyonunun (FIS) 2021 faaliyet programında yer alan Gerede Kupası’nın hazırlıkları tamamlandı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Gerede ilçemizde bulunan Arkut Kayaklı Koşu Merkezi’nde organize edilecek kupa, 18 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da kadınlar 5 kilometre yarışıyla başlayacak.

FIS Teknik Delegesi Necati Kaplan, hafta sonu yağan karla pistin hazır hale geldiğini belirtti. Kaplan, organizasyonun iki gün süreceğini aktardı.

Yarışma Müdürü Haydar Çetinkaya, ekibi ile birlikte cuma gününden bu yana pistte hazırlık yaptıklarını anlatarak; "Hafta sonu yağan kar sonrasında pistimiz yarışmalara son derece elverişli hale geldi. Doğa ve kayaklı koşu cennetimiz olan Gerede Arkut’ta en güzel koşullarda iyi bir organizasyon gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Edinilen diğer bilgilere göre, söz konusu organizasyonun şubat ayı içerisinde Finlandiya’da da düzenleneceği ifade edilirken, Gençler ve 23 Yaş Altı Dünya Şampiyonası’na hazırlanan milli takım için de  2 günlük organizasyonun  prova niteliği taşıdığı dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.