Deri postu ve kemer takımı hediye ettiler

EKONOMİ 18.01.2021 - 11:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2299+ kez okundu.
 

Deri postu ve kemer takımı hediye ettiler

"Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti."
Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt’u makamında ziyaret ederek eski ve yeni arıtma ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ziyaretindeki heyette Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Deri İhtisas OSB yönetim kurulu üyeleri Selahattin Gürcan, Ali Sağol, Tahsin Halıcıoğlu ve Bölge Müdürü Hakan Özyiğit hazır bulundu. Ziyarette mevcut arıtmanın revizyonu ele alınırken, Deri OSB’ye yeni yapılacak olan Biyolojik Arıtma Tesisleri ile ilgili de istişarelerde bulunuldu. Fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret sonrasında Gerede heyeti, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt’a Gerede ile özdeşleşen deri postu ve kemer takımı hediye etti.
"Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti."

Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt’u makamında ziyaret ederek eski ve yeni arıtma ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ziyaretindeki heyette Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Deri İhtisas OSB yönetim kurulu üyeleri Selahattin Gürcan, Ali Sağol, Tahsin Halıcıoğlu ve Bölge Müdürü Hakan Özyiğit hazır bulundu.

Ziyarette mevcut arıtmanın revizyonu ele alınırken, Deri OSB’ye yeni yapılacak olan Biyolojik Arıtma Tesisleri ile ilgili de istişarelerde bulunuldu.

Fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret sonrasında Gerede heyeti, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt’a Gerede ile özdeşleşen deri postu ve kemer takımı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.