Cübbeli hoca, hocasıyla buluştu

26.09.2016 - 14:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4541+ kez okundu.
 

Cübbeli hoca, hocasıyla buluştu

Yukarı Tekke Cami İmam Hatiblerinden Hüseyin Kocaman, kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü ile buluşurken; ünlü ismin ilk öğrencilerinden olduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz yıl emekliye ayrılan Hüseyin Kocaman, hafta sonunu eski talebesi Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Ünlü’ye ayırdı. Yaş haddinden dolayı emekli olan Hüseyin Hoca, ilk talebelerinden Cübbeli Ahmet’i Bolu ziyaretinde yalnız bırakmadı. Bolulu tanınmış işadamı Muhittin Palazoğlu’nun kardeşi Esat Palazoğlu’nun kayınpederi olan Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Ünlü, hafta sonunda geldiği Bolu’da Yedigöller ve Gölcük’ü gezdi. Yukarı Tekke Cami İmam Hatibi olarak ilçemizde uzun yıllar görev yapan Hüseyin Kocaman, geçtiğimiz yıl emekliye ayrılırken, dün gerçekleştirdiği ziyaretinde Cübbeli Ahmet ile buluştu. 18 sene boyunca Yukarı Tekke Cami’inde İmam Hatip olarak görev yapan ve çevresinde sevilerek saygı duyulan Hüseyin Kocaman, halk arasında "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan eski öğrencilerinden Ahmet Mahmut Ünlü ile buluştu. Bolu’ya gelen öğrencisi ile bir araya emekli imam hatip Hüseyin Hoca, eski günleri yad ettiği Cübbeli Hoca ile bir takım konuları da müzakere ederken, aralarındaki sıcak ve samimi sohbet dikkatlerden kaçmadı. Ailesiyle birlikte hafta sonu tatili için Bolu’ya gelen Cübbeli Ahmet Hoca’ya damadı Bolulu işadamı  Esat Palazoğlu eşlik etti. Cübbeli Ahmet Hoca ilk olarak Karaçayır Mahallesi’nde bulunan Palazoglu ailesinin baba ocağını ziyaret ettikten sonra yemek Yedigöller Milli Parkı’na gitti. Yedigöller’e hayran kalan Cübbeli Ahmet hoca, geceyi Gölcük Tabiat Parkı’nda bulunan misafirhanede geçirdi.
Yukarı Tekke Cami İmam Hatiblerinden Hüseyin Kocaman, kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü ile buluşurken; ünlü ismin ilk öğrencilerinden olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl emekliye ayrılan Hüseyin Kocaman, hafta sonunu eski talebesi Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Ünlü’ye ayırdı. Yaş haddinden dolayı emekli olan Hüseyin Hoca, ilk talebelerinden Cübbeli Ahmet’i Bolu ziyaretinde yalnız bırakmadı.

Bolulu tanınmış işadamı Muhittin Palazoğlu’nun kardeşi Esat Palazoğlu’nun kayınpederi olan Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Ünlü, hafta sonunda geldiği Bolu’da Yedigöller ve Gölcük’ü gezdi.

Yukarı Tekke Cami İmam Hatibi olarak ilçemizde uzun yıllar görev yapan Hüseyin Kocaman, geçtiğimiz yıl emekliye ayrılırken, dün gerçekleştirdiği ziyaretinde Cübbeli Ahmet ile buluştu. 18 sene boyunca Yukarı Tekke Cami’inde İmam Hatip olarak görev yapan ve çevresinde sevilerek saygı duyulan Hüseyin Kocaman, halk arasında "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan eski öğrencilerinden Ahmet Mahmut Ünlü ile buluştu.

Bolu’ya gelen öğrencisi ile bir araya emekli imam hatip Hüseyin Hoca, eski günleri yad ettiği Cübbeli Hoca ile bir takım konuları da müzakere ederken, aralarındaki sıcak ve samimi sohbet dikkatlerden kaçmadı.

Ailesiyle birlikte hafta sonu tatili için Bolu’ya gelen Cübbeli Ahmet Hoca’ya damadı Bolulu işadamı  Esat Palazoğlu eşlik etti. Cübbeli Ahmet Hoca ilk olarak Karaçayır Mahallesi’nde bulunan Palazoglu ailesinin baba ocağını ziyaret ettikten sonra yemek Yedigöller Milli Parkı’na gitti. Yedigöller’e hayran kalan Cübbeli Ahmet hoca, geceyi Gölcük Tabiat Parkı’nda bulunan misafirhanede geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.