Bu sene Gerede'de ilk kez düzenlenecek!

EKONOMİ 11.08.2021 - 14:25, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2431+ kez okundu.
 

Bu sene Gerede'de ilk kez düzenlenecek!

"Gerede 1. Deri Fuarı 06-09 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek."
Bu sene ilki düzenlenerek geleneksel boyuta taşınılması planlanan Gerede Deri Fuarı eylül ayının ilk haftasında sektör temsilcileri ve ilgilileri ile buluşacak. Gerede'nin umut vaadeden sevilen genç iş insanlarından Akif Allar'ın kuruculuğunu yaptığı Elifim Resort Hotel’de gerçekleşecek olan 1. Gerede Deri Fuarı; Türkiye Deri Sanayicileri Derneği, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Gerede Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın organizasyonu ile 06 Eylül 2021 Pazartesi günü start alacak. Gerede ilçemizde ilk defa gerçekleştirilecek olan 1. Gerede Deri Fuarı’na ülkenin birçok noktasından deri üreticisi ve tedarikçisinin katılım sağlaması bekleniyor. İlkinin gerçekleştirilmesi sonrası her yıl sırasıyla yenisinin takip edeceği bilgisi verilirken, 1. Gerede Deri Fuarı’na tüm iş ortakları davet edildi.
"Gerede 1. Deri Fuarı 06-09 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek."

Bu sene ilki düzenlenerek geleneksel boyuta taşınılması planlanan Gerede Deri Fuarı eylül ayının ilk haftasında sektör temsilcileri ve ilgilileri ile buluşacak.

Gerede'nin umut vaadeden sevilen genç iş insanlarından Akif Allar'ın kuruculuğunu yaptığı Elifim Resort Hotel’de gerçekleşecek olan 1. Gerede Deri Fuarı; Türkiye Deri Sanayicileri Derneği, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Gerede Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın organizasyonu ile 06 Eylül 2021 Pazartesi günü start alacak.

Gerede ilçemizde ilk defa gerçekleştirilecek olan 1. Gerede Deri Fuarı’na ülkenin birçok noktasından deri üreticisi ve tedarikçisinin katılım sağlaması bekleniyor. İlkinin gerçekleştirilmesi sonrası her yıl sırasıyla yenisinin takip edeceği bilgisi verilirken, 1. Gerede Deri Fuarı’na tüm iş ortakları davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.