Başkan Özcan’dan, Başkan Allar’a sitem!..

SİYASET 08.07.2021 - 14:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 6142+ kez okundu.
 

Başkan Özcan’dan, Başkan Allar’a sitem!..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın enteresan bir insan olduğunu belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; 'Belediye başkanlarından hepsini çok seviyorum ama Allar’a biraz tavrım var. Allar enteresan bir insan. Allar beni çöp konusunda sattı,' diye konuştu."
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilçe Belediye başkanları ile arasının iyi olduğunu ve hepsini çok sevdiğini belirtti. İlçe Belediye başkanlarından sadece Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a tavrı olduğunu belirten Başkan Özcan, Allar’ın kendisini çöp konusunda sattığını belirterek Allar’a sitem etti. Takip gazetesinden Sefa Günay imzalı habere göre; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İlçe belediye başkanlarının hepsini çok sevdiğini belirtti. Seben Belediye başkanının en sevdiği belediye başkanlarından biri olduğunu belirten Başkan Özcan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Alları’ın kendisini çöp konusunda sattığını belirterek, Allar’a tavırlı olduğunu ifade etti. “ALLAR BENİ ÇÖP KONUSUNDA SATTI” Mustafa Allar’ın enteresan bir insan olduğunu belirten Başkan Özcan,“Seben Belediye Başkanı benim en sevdiğim belediye başkanlarından biri, düzgün bir insan. Belediye başkanlarından hepsini çok seviyorum ama Allar’a biraz tavrım var. Allar enteresan bir insan. Allar beni çöp konusunda sattı. Hiçbir gerekçesi de yok. Ordu’ya gittik. ‘Düzce’nin çöplerini Bolu’ya almayla ilgili Düzce Belediyesinin talebi var’ dedim.  ‘Görüşeyim mi? Arkamda mısın?’ dedim. ‘Arkandayım, görüş’ dedi. Ondan sonra kıvırdım diyor. Buna Ordu Belediye Başkanı şahit” “ALLAH’TAN SINIR DEĞİLİZ GEREDE İLE” Takip gazetesindeki haberde, Mustafa Allar’ın ilçede bulunan köpekleri Bolu Merkeze ve Yeniçağa’ya getirip bıraktığını da belirten Başkan Özcan, “Bir de şu köpekleri Yeniçağa ve merkeze bırakıp kaçıyor. Onu da biliyoruz. Mengen’in suyunu almaya kalktı. Biz Allah’tan sınır değiliz Gerede ile. Gerede Belediye Başkanı bunu huy edinmiş. Yeniçağa Belediye Başkanı da çok mağdur köpekler konusunda. Yanlış bir şey” ifadelerini kullandı. 
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın enteresan bir insan olduğunu belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; 'Belediye başkanlarından hepsini çok seviyorum ama Allar’a biraz tavrım var. Allar enteresan bir insan. Allar beni çöp konusunda sattı,' diye konuştu."

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilçe Belediye başkanları ile arasının iyi olduğunu ve hepsini çok sevdiğini belirtti. İlçe Belediye başkanlarından sadece Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a tavrı olduğunu belirten Başkan Özcan, Allar’ın kendisini çöp konusunda sattığını belirterek Allar’a sitem etti.

Takip gazetesinden Sefa Günay imzalı habere göre; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İlçe belediye başkanlarının hepsini çok sevdiğini belirtti. Seben Belediye başkanının en sevdiği belediye başkanlarından biri olduğunu belirten Başkan Özcan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Alları’ın kendisini çöp konusunda sattığını belirterek, Allar’a tavırlı olduğunu ifade etti.

“ALLAR BENİ ÇÖP KONUSUNDA SATTI”

Mustafa Allar’ın enteresan bir insan olduğunu belirten Başkan Özcan,“Seben Belediye Başkanı benim en sevdiğim belediye başkanlarından biri, düzgün bir insan. Belediye başkanlarından hepsini çok seviyorum ama Allar’a biraz tavrım var. Allar enteresan bir insan. Allar beni çöp konusunda sattı. Hiçbir gerekçesi de yok. Ordu’ya gittik. ‘Düzce’nin çöplerini Bolu’ya almayla ilgili Düzce Belediyesinin talebi var’ dedim.  ‘Görüşeyim mi? Arkamda mısın?’ dedim. ‘Arkandayım, görüş’ dedi. Ondan sonra kıvırdım diyor. Buna Ordu Belediye Başkanı şahit”

“ALLAH’TAN SINIR DEĞİLİZ GEREDE İLE”

Takip gazetesindeki haberde, Mustafa Allar’ın ilçede bulunan köpekleri Bolu Merkeze ve Yeniçağa’ya getirip bıraktığını da belirten Başkan Özcan, “Bir de şu köpekleri Yeniçağa ve merkeze bırakıp kaçıyor. Onu da biliyoruz. Mengen’in suyunu almaya kalktı. Biz Allah’tan sınır değiliz Gerede ile. Gerede Belediye Başkanı bunu huy edinmiş. Yeniçağa Belediye Başkanı da çok mağdur köpekler konusunda. Yanlış bir şey” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.