Başkan, Bakan'dan yardım istedi

YAŞAM 09.06.2021 - 11:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4196+ kez okundu.
 

Başkan, Bakan'dan yardım istedi

"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten hemşehrimiz Muharrem Ek'e ve ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere ilçemize geldi."
Önceki günlerde babası vefat eden Muharrem Ek ve ailesine başsağlığı dileğinde bulunmak için Gerede'ye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ilçenin ihtiyaçları noktasında da Başkan Allar'a yardımcı olunacağını aktardı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Geredeli hemşehrimiz Muharrem Ek’e taziye ziyaretinde bulunmak üzere ilçemize geldi. Gerede’ye gelen Bakan Fatih Dönmez, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Muharrem Ek’e ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyareti sonrası Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bakan Dönmez’e ilçenin ihtiyaçları noktasında hazırlanan dosyayı iletti. Bakan Dönmez de gerekenin yapılacağını ifade etti. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Sayın Bakanımıza İlçem adına teşekkürlerimi sunuyor, Mehmet Ek amcamıza ise tekraren Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor ve kıymetli ailesine sabırlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten hemşehrimiz Muharrem Ek'e ve ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere ilçemize geldi."

Önceki günlerde babası vefat eden Muharrem Ek ve ailesine başsağlığı dileğinde bulunmak için Gerede'ye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ilçenin ihtiyaçları noktasında da Başkan Allar'a yardımcı olunacağını aktardı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Geredeli hemşehrimiz Muharrem Ek’e taziye ziyaretinde bulunmak üzere ilçemize geldi.

Gerede’ye gelen Bakan Fatih Dönmez, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Muharrem Ek’e ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyareti sonrası Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bakan Dönmez’e ilçenin ihtiyaçları noktasında hazırlanan dosyayı iletti. Bakan Dönmez de gerekenin yapılacağını ifade etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Sayın Bakanımıza İlçem adına teşekkürlerimi sunuyor, Mehmet Ek amcamıza ise tekraren Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor ve kıymetli ailesine sabırlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.